Χρήστος Λούλης: «Στα “Ψέματα” οι θεατές ταυτίζονται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλο ήρωα και νιώθουν ότι τραβιέται το χαλί κάτω από τα πόδια τους»

«Τα “Ψέματα” ήρθαν σχετικά απρόσμενα στη ζωή μου»

Ο Χρήστος Λούλης, πρωταγωνιστής στην ομώνυμη σειρά του Alpha, ήταν φιλοξενούμενος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day», την Πέμπτη 26 Μαΐου.

Αναφερόμενος στη συγκλονιστική σειρά, είπε ότι η πρόταση του έγινε τον Δεκέμβριο και το χρονικό περιθώριο έμοιαζε σχετικά περιορισμένο. Τελικά δεν έγιναν όλα τόσο γρήγορα αλλά έγιναν πολύ φροντισμένα και με λεπτομέρεια. «Είναι δώδεκα επεισόδια, μια πολύ compact σφιχτοδεμένη ιστoρία, που δεν πλατειάζει. Πρόκειται για πολύ γρήγορα και πυκνά επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων συμβαίνουν πολλά πράγματα, πολλές ανατροπές».

Τα «Ψέματα» είναι μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει γι’ αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει. Πρόκειται για μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια ιστορία δυνατή, καθηλωτική, με συνεχείς ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

Ο Αντρέας, τον οποίο υποδύεται ο Χρήστος Λούλης, επιτυχημένος καρδιοχειρουργός σε νοσοκομείο επαρχιακής πόλης και η Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) καθηγήτρια σε Λύκειο της ίδιας πόλης, βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα». Το θέμα που πραγματεύονται η σειρά είναι επίκαιρο: «Μια γυναίκα καταγγέλλει ένα ευυπόληπτο άντρα ότι την βίασε. Στο πρώτο ακούμπισμα της ιστορίας  αρχίζουν και παίζουν στερεότυπα, πετάγονται αυτοματικά σκέψεις και συναισθήματα του κοινού» σχετικά με το ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι, υπογραμμίζει ο Χρήστος Λούλης.

Οι δύο βασικοί χαρακτήρες, καταθέτουν με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα την άποψή τους πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα; «Η ηρωϊδα παίζει με τα social, τον εκθέτει, βιώνει την κατακραυγή». Η ιστορία «τα βάζει όλα σε σειρά, οι θεατές ταυτίζονται πότε με τον έναν και πότε με τον άλλο και νιώθουν ότι τραβιέται το χαλί κάτω από τα πόδια τους. Αφού γίνεται γνωστή η αλήθεια, μετά αλλάζει ο χαρακτήρας της σειράς και το «παιχνίδι» μεταξύ τους γίνεται ποιος θα καταστρέψει ποιον».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed