Χριστοπούλου VS Καγιά: Η ειρωνική απάντηση στο σχόλιο για το GNTM

Με ύφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωση περί «δόξας»

Ο Αρτ και η κάμερα του «Τι Λες Τώρα!» πέτυχε την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι οποίες έκαναν δηλώσεις αναφορικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ απάντησαν και στις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά σε ό,τι αφορά το GNTM.

Όπως είπαν χαρακτηριστικά και οι δυο τους δεν γνωρίζουν κάτι για την παρουσίαση του «Love Island», ενώ όπως αποκάλυψαν θα κάνουν πολλές διακοπές και φέτος.

Αναφορικά με τη δήλωση της Βίκυς Καγιά πως η Έλενα Χριστοπούλου δεν θα έπρεπε να λέει πως δεν θα επέστρεφε ξανά στο GNTM καθώς από εκεί πήρε τη δόξα, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά πως «η μόνη δόξα που ξέρει, είναι η Λίμνη Δόξα στο χωριό μου».

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως δεν της έχει μείνει καμία πικρία από το παιχνίδι και προχωράει τώρα μπροστά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε πως είναι «η γνώμη της Βίκυς» να λέει αν υπήρχε θέση για την ίδια στο GNTM. Το όμορφο μοντέλο απέφυγε να απαντήσει σε ό,τι αφορά την παρουσίαση του «Love Island».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed