Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν με στενοχωρεί τίποτα. Δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος»

Οι σκέψεις για τα επόμενα βήματα, ο Σάκης και οι δύο αγάπες του (όχι τα δίδυμα)

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το νέο εγχείρημα του άντρα της, Σάκη Τανιμανίδη που παρουσιάζει το Dragon’s Den για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος.

Το ομολογουμένως καινοτόμο για την χώρα μας σόου συνδυάζει τις δύο μεγάλες αγάπες του συζύγου της που είναι η επιχειρηματικότητα και η τηλεόραση και σύμφωνα με την ίδια το κόνσεπτ αυτό του ταιριάζει πάρα πολύ: «Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο σόου, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, έχει παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το επιχειρείν, με την τηλεοπτική παρουσίαση και είναι τέλειο».

Στην ερώτηση για το τι άλλαξε μετά τον ερχομό των διδύμων τόνισε: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία».

Η ίδια θα ήθελε να επιστρέψει τηλεοπτικά σε κάποια εκπομπή και όπως αποκάλυψε: «Έχουν γίνει συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το focus μου είναι στα κορίτσια και στην επιχείρηση εστίασης, οπότε δεν είναι κάτι που αξιολογούσα σοβαρά. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed