Χριστίνα Κεφαλά για Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη: «Έχω τους δικούς μου φαν και είναι καλύτεροι»

Η πρώην του Σάκη περνά στην επίθεση: «Γιατί δεν ψηφίζουν εκείνη που δεν το βρίσκει…;»

Η Χριστίνα Κεφαλά παρακολουθεί το φετινό All Star, μιας και είχε συμμετάσχει και εκείνη στο προηγούμενο ριάλιτι επιβίωσης. Να θυμηθούμε πως ήταν εκείνη που είχε μπει μαζί με τον Σάκη Κατσούλη λίγους μήνες πριν τον μεγάλο τελικό.

Μετά το επεισόδιο που είδαμε εμείς την Κυριακή ανέβασε ένα story στο Instagram της, για να εκφράσει την έντονη διαφωνία της με την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, που ανέδειξε τον Κρις Σταμούλη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση: «Μπράβο άνανδροι. Όλη η ομάδα ψήφισε έναν νέο παίκτη πάλι στη ψηφοφορία, ενώ ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι μετά τις 3 βδομάδες βρίσκουν τα πατήματά τους. Ντροπή» έγραψε αρχικά.

Αργότερα, θέλησε να ξεκαθαρίσει περισσότερα για την ανάρτησή της, μέσα από ένα βίντεο, καθώς, όπως η ίδια είπε, δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων, αφού στο παρελθόν υπήρξε σύντροφος του Σάκη Κατσούλη: «Το θεωρώ αδικία άλλη μια φορά να γίνεται το ίδιο συμβάν κάθε χρόνο το ίδιο και το ίδιο, μόνο που τώρα ο κόσμος μας ξέρει όλους, δεν είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας. Να πω ότι συγκεκριμένα για την κοπέλα που ανέβασα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και το έχω αποδείξει αυτό και στο δικό μας Survivor το 2021. Δεν έχω πρόβλημα πραγματικά. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Φυσικά, η κοπέλα μάς έχει αποδείξει ότι είναι μαχήτρια και είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση που το λέει και μόνη της, ότι δεν το έχει βρει και θέλει να φύγει, είπα ως παράδειγμα εκείνη».

Στη συνέχεια, είπε: «Γιατί δεν ψηφίζουν εκείνη που δεν το βρίσκει 4 εβδομάδες και ψηφίζουν τον Κρις που είναι μια εβδομάδα. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε ότι για να μάθεις τα αγωνίσματα, να χρειάζονται τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να βρεις τα πατήματά σου. Ωστόσο να ξεκαθαρίσω στους φανς εκείνων των δύο παιδιών που είναι ζευγάρι, ούτως ή άλλως δεν σας χρειαζόμουν γιατί έχω τους δικούς μου φανς και είναι καλύτεροι, αφού το πάτε επί προσωπικού. Δεν έχω να πω κάτι, ήταν απλά ένα παράδειγμα. Ο κόσμος ήταν κακός». Μετά επανήλθε με ακόμη ένα story, στο οποίο έγραψε: «Ααα ναι γιατί κάποιοι δεν καταλάβαν τα ονόματα. Για Σάκη και Μαριαλένα μιλάω. Ευχαριστώ». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed