Χείμαρρος η Σίσσυ Χρηστίδου σε νέες δηλώσεις: «Ειπώθηκαν τεράστια ψέματα»

«Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν και να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου για την δημόσια εικόνα που έχει το προσωπικό όφελος στο τέλος. Δεν θα το κάνω αυτό!»

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast @ Star συνάντησε την Σίσσυ Χρηστίδου λίγες μέρες μετά την συνέντευξη «χείμαρρο» του πρώην συζύγου της Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια του Mega εξομολογήθηκε ότι στενοχωρήθηκε πολύ και ότι σε αυτή την συνέντευξη ειπώθηκαν τεράστια ψέματα: «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δε μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε θέλω, ούτε το έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου, ούτε πρόκειται. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Προφανώς ειπώθηκαν τεράστια ψέματα. Αν ίσχυαν όλα όσα ειπώθηκαν, δεν θα υπήρχαν κι αυτές οι αποφάσεις της δικαιοσύνης».

Συνεχίζοντας η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Εγώ απευθύνομαι στη δικαιοσύνη, τα στοιχεία αφορούν μόνο τη δικαιοσύνη, δεν είναι προς δημοσίευση και γι’ αυτό δεν θα τα παραθέσω κιόλας στον κόσμο, ούτε πρόκειται να πω καμία αλήθεια που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν τα ανήλικα παιδιά μου. Στενοχωρήθηκα, αλλά έχω περάσει τόσα πολλά τα τελευταία 3 χρόνια… Μέσα από αυτά έχω βγει πιο δυνατή και μπορώ κάπως να το επεξεργαστώ καλύτερα»

«Δεν πέταξα καμία μπηχτή. Ότι διαβάζετε παντού μπηχτές μπορεί να με τρελάνει. Δηλαδή καμιά φορά μπορεί να πω κάτι και να σκέφτομαι “τώρα αυτό μήπως το πάρουν ως μπηχτή;”, δεν το κάνω αυτό και δεν θέλω. Εγώ στενοχωριέμαι για το πλαίσιο που μπορεί να πάρει όλο αυτό. Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθούν και να θυματοποιηθούν τα παιδιά μου για την δημόσια εικόνα που έχει το προσωπικό όφελος στο τέλος. Δεν θα το κάνω αυτό! Ο Θοδωρής το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Ήξερε εκ των προτέρων ότι εγώ δεν επρόκειτο να βγω να τοποθετηθώ σε όλα αυτά που ειπώθηκαν, οπότε μπορεί να το κάνει όσες φορές θέλει. Κι έτσι όπως σε κοιτάζω στα μάτια, να σου πω ό,τι κι αν ειπωθεί, όσο τεράστιο ψέμα κι αν είναι, δεν θα το κάνω. Αυτό που θέλω να μείνει στο τέλος της ημέρας, είναι ότι κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα αν θέλει να χωρίσει, ή να βγει από έναν γάμο, να μην φοβάται τη διαπόμπευση, την κοινωνική αποστράγγιση, τους εκβιασμούς. Εγώ μπορεί να το παθαίνω μπροστά σε όλη την Ελλάδα, αλλά η κάθε γυναίκα μπορεί να το παθαίνει στη γειτονιά της, στο χωριό της ή στην πόλη της». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed