Το Bridgerton ξεκίνησε τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν

«Σχεδιάζουμε να είμαστε στην επιχείρηση Bridgerton για πολύ καιρό ακόμα»

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, Bridgerton, επιστρέφει για τρίτη σεζόν, όπως είχε ανακοινώσει η συνδρομητική πλατφόρμα στις 13 Απριλίου 2022 και τα γυρίσματα ξεκίνησαν έχοντας νέες προσθήκες στο καστ.

Όταν ανακοινώθηκαν οι τρίτη και η τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, η αντιπρόεδρος του Netflix του Global TV, Bela Bajaria, δήλωσε ότι «Η δημιουργική ομάδα, με επικεφαλής τον Shonda, γνώριζε το υλικό και παρέδωσε ένα όμορφο, συναισθηματικό, ρομαντικό δράμα για τα μέλη μας. Έχουν κάποια συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον, και πιστεύουμε ότι το κοινό θα συνεχίσει να αποθαρρύνεται για αυτήν την παράσταση. Σχεδιάζουμε να είμαστε στην επιχείρηση Bridgerton για πολύ καιρό ακόμα».

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο επερχόμενος κύκλος θα επικεντρωθεί στην ιστορία της Penelope, που είναι και η Lady Whistledown, και στο ειδύλλιο με τον Colin Bridgerton (Luke Newton). Αυτή η κατεύθυνση σηματοδοτεί μια απόκλιση από τη σειρά των βιβλίων στην οποία στηρίζεται η σειρά, ενώ ο επόμενος Bridgerton που θα λάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Benedict (Luke Thompson), ο οποίος θα βρίσκεται στο επίκεντρο. Η ιστορία του θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την παράδοση της Σταχτοπούτας: ο Benedict ερωτεύεται κάποια Sophie Beckett, την κόρη ενός κόμη που αναγκάστηκε να υποδουλωθεί από τη μισητή μητριά της. Το βιβλίο με επίκεντρο τον Colin, είναι κανονικά το τέταρτο στη σειρά.

Ο Jess Brownell, που θα είναι showrunner για την τρίτη σεζόν, εξήγησε την αλλαγή στο Variety. «Πραγματικά νιώθω ότι είναι η ώρα του Colin και της Penelope. Επειδή παρακολουθούμε και τους δύο αυτούς ηθοποιούς στις οθόνες μας από την 1η σεζόν, έχουμε ήδη επενδύσει λίγο σε αυτούς. Ξέρουμε ποιοι είναι ως άνθρωποι», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά το καστ για τις επερχόμενες σεζόν, μετά την περίφημη αποχώρηση του Regé-Jean Page πολλοί θαυμαστές μπορεί να αναρωτιούνται αν οι ηθοποιοί που ολοκλήρωσαν τις ιστορίες τους θα επιστρέψουν. «Θα επιστρέψουμε! Η Kate και ο Anthony μόλις ξεκινούν», είπε η Ashley Simone στο Deadline προσθέτοντας: «Θα ήθελα να δω την Kate να αφήνεται λίγο περισσότερο και να παίζουν περισσότερο στην 3η σεζόν και να κολυμπούν σε αυτόν τον κύκλο αγάπης μαζί. Νομίζω ότι και οι δύο το αξίζουν».

Η Hannah Dodd (Anatomy of a Scandal) θα εμφανιστεί ως Francesca Bridgerton για την 3η σεζόν, αντικαθιστώντας την ηθοποιό Ruby Stokes που αποχώρησε για να δουλέψει στη σειρά Lockwood & Co. του Netflix. Επιπλέον, η πλατφόρμα ανακοίνωσε επίσης τρία νέα μέλη του καστ για την τρίτη σεζόν: ο Daniel Francis (από το Stay Close) υποδύεται τον Marcus Anderson, μια χαρισματική παρουσία που φωτίζει όποιο δωμάτιο μπαίνει, προσελκύοντας την προσοχή ορισμένων μητριάρχων – και την οργή άλλων. Ο Sam Phillips (από το The Crown) υποδύεται τον Λόρδο Debling, έναν ευγενικό άρχοντα με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα αλλά με πλούτη και ευγενή τίτλο για να υποστηρίξει τις εκκεντρικότητες του, ο οποίος μάλιστα δεν θα έχει έλλειψη ενδιαφέροντος από νεαρές κυρίες αυτή τη σεζόν. Και ο James Phoon (από το Wreck) υποδύεται τον Harry Dankworth: Αυτό που του λείπει σε εξυπνάδα και ευφυΐα, το αναπληρώνει με σοβαρή καλή εμφάνιση.

Τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν ήδη έχουν αρχίσει χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed