Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου

Όσα είπε μετά την ανάδειξή της ως νικήτρια του Big Brother

Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για όλα. Ανέλυσε τον χαρακτήρα της, τα όσα έκανε μέσα στο σπίτι, τα σχόλια που εξέλαβε, τι απαντά και τόσα πολλά ακόμη.

Πώς αντιδρά στα συναισθήματα των άλλων προς εκείνη; «Δεν με απασχολεί ποιος με συμπαθεί και ποιος όχι. Δεν έχω χρόνο να μισώ αυτούς που με μισούν αλλά θέλω να αγαπήσω αυτούς που με αγαπούν, όπως έλεγε ο Θανάσης Βέγγος».

«Έχω συναντήσει πολλούς ανθρώπους που δεν συμβαδίζουν οι χαρακτήρες μας. Τότε είχα τη δυνατότητα να αλλάξω μέρος. Στο σπίτι ήταν όλα τα παιδιά εκεί και προσπαθούσα πάντα να τους κάνω να γελάσουν, να περάσουν καλά. Για τα σκαμπανεβάσματα, είναι ανάλογα πώς μου συμπεριφέρονται. Όταν με κάνουν να νιώθω άσχημα, τι θες να κάνω; Πήγα εκεί για να περάσω όμορφα μηνύματα, να τους μάθω πράγματα που κι εμένα μου έχουν μάθει άλλοι άνθρωποι. Ήθελα να περάσω τις αξίες μου, οικογένεια, πατρίδα και θρησκεία. Ένιωσα ότι πατούσαν τις αξίες μου εκεί. Ένιωθα ότι τις κατέστρεφαν με τη συμπεριφορά τους. Παρόλα αυτά τους δικαιολογούσα, έλεγα είναι παιδιά, μικρότεροι από μένα».

Για τη μητέρα της και πώς τη μεγάλωσε: «Έτσι είναι η μαμά μου, προσέχει τον διπλανό της. Το έδειξα κι εγώ με πράξεις στο παιχνίδι. Όταν μπήκα στο πλατό και τους είδα όλους χάρηκα πάρα πολύ. Ήρθε και η Ραμόνα, με πόνεσε πολύ, της είχα δώσει αγάπη»

Με ποιους θέλει να κρατήσει επαφή; «Τώρα θέλω χρόνο για τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω διακοπές. Δεν έκανα εγώ κάτι ιδιαίτερο μέσα στο σπίτι; Δεν τα βλέπατε όλα. Απ’το πρωί μέχρι το βράδυ έκανα συνέχεια πράγματα».

Για την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση: «Μιλάω και φροντίζω όλο τον κόσμο. Πάντα έτσι κάνω. Θα ξανακατέβαινα, θα δήλωνα ξανά υποψήφια. Και τη δουλειά μου θα συνεχίσω».

Δες όσα είπε για τους συγκατοίκους και τον πόλεμο που δεχόταν, στα παρακάτω videos:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed