Το Big Brother επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με τον δεύτερο κατά σειρά κύκλο του, με την κλεψύδρα για την πρεμιέρα του ριάλιτι να αδειάζει και τη διαδικασία επιλογής του φετινού cast να βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η παραγωγή έχει καταλήξει και αποφασίσει ποιοι θα είναι οι 14 πιο ενδιαφέροντες, ιδιαίτεροι και διαφορετικοί συγκάτοικοι που θα μπουν στο σπίτι του ριάλιτι για να μοιραστούν την αλήθεια τους με το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τη στιγμή που μόνο ένας εξ αυτών θα φύγει με το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Πρόκειται για διαφορετικούς χαρακτήρες, ξεχωριστά πρόσωπα και προσωπικότητες που διεκδικούν τον δικό τους χώρο, με διαφορετικές αφετηρίες και κοινό προορισμό, αλλά ένα στοίχημα: Να κερδίσουν την εκτίμηση του κοινού και να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι τέλους.

Ο νέος κύκλος του Big Brother, ωστόσο, θα έχει μία σημαντική διαφορά σε σχέση με τον περσινό. Πρόκειται για έναν όρο που έθεσε η παραγωγή για κάθε υποψήφιο παίκτη και αυτός δεν είναι άλλος από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του. Μάλιστα, εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού με το οποίο θα «εισβάλουν» στο σπίτι για την πρεμιέρα (την Παρασκευή 27 Αυγούστου ή την Κυριακή 29, μέχρι αύριο θα παρθεί η απόφαση), οι παίκτες θα μπουν και σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

Από την προετοιμασία και το casting για τη στελέχωση του ριάλιτι, όμως, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, καθώς, ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στο σπίτι του Big Brother, βρίσκονται με το… ενάμιση πόδι εκτός. Κι αυτό διότι, όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες, ο εν λόγω παίκτης (φημολογείται ότι είναι γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη), δεν έχει λάβει καμία από τις δύο δόσεις του εμβολίου, με αποτέλεσμα η παραγωγή, που προσπάθησε να τον μεταπείσει, να του δείξει την πόρτα της εξόδου.

Ο ίδιος παρουσιάζεται αμετάκλητος, ενώ φέρεται να έχει λάβει διορία μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να εμβολιαστεί έστω και την ύστατη στιγμή, με το μονοδοσικό εμβόλιο που είναι και η μοναδική του επιλογή αν θελήσει να προλάβει την πρεμιέρα. Παραμένει άγνωστο τι θα πράξει ο παίκτης, ωστόσο, αν δεν αλλάξει γνώμη τότε θα υπάρξει αντικατάσταση.

Μετά το άδοξο «τέλος» μιας συνεργασίας που δεν πρόλαβε καν να αρχίσει, ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον σταθμό, για την παρουσίαση του ίδιου τηλεοπτικού πρότζεκτ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα είναι οι δυο παρουσιαστές που θα αναλάβουν την παρουσίαση των live επεισοδίων του reality.Έκπληξη μάλιστα αποτέλεσε η παρουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη στο show, η οποία αναλαμβάνει χρέη σχολιαστή στα live της Παρασκευής.

Κάθε Παρασκευή στο BIG BROTHER LIVE, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα θα υποδέχονται στο studio τον συγκάτοικο που θα οδηγείται στην αποχώρηση. Μαζί με το εύστοχο σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη, θα αναλύουν τις σχέσεις των πρωταγωνιστών αλλά και όλες τις ιστορίες που θα αναπτύσσονται στο Σπίτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.