Big Brother: Τα χαμηλά νούμερα φέρνουν προβληματισμό

Τι σκέφτεται ο ΣΚΑΙ ως διορθωτικές κινήσεις για το ριάλιτι;

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στο κανάλι του ΣΚΑΪ τα νούμερα που σημειώνει στη late night ζώνη του με το Big Brother. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα στο οποίο το κανάλι του Φαλήρου είχε επενδύσει και πίστευε πως θα σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό των υπόλοιπων late night εκπομπών και με βάση τα περσινά νούμερα αυτό φαινόταν να είναι κάτι εφικτό.

Όμως, τα ποσοστά που σημειώνει στη βραδινή ζώνη, αλλά και στην αναπαραγωγή στις ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού δείχνουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει τη δυναμική ώστε να κερδίσει τους τηλεθεατές και ειδικά το κοινό 18-54. Ενδεικτικά, το ριάλιτι στο γκρουπ αυτό χθες έκανε 9,5%, προχθές 8,2%, τη Δευτέρα 8,1% και το live της Παρασκευής (24/9) έφτασε μέχρι το 12,5%, νούμερα που δεν θυμίζουν καθόλου την περσινή απήχηση του ριάλιτι.

Μέχρι στιγμής τα επεισόδια που προβάλλονται από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού κινούνται σε ποσοστά κοντά στο 13% φλερτάροντας αρκετές φορές με μονοψήφια. Το ριάλιτι δεν ευνοείται ιδιαίτερα από το πολύ χαμηλό lead in που παίρνει από το Top Chef, το οποίο κινείται σε νούμερα ακόμα και κάτω από 5%. Δυστυχώς όμως ούτε και τα live φέρνουν τις Παρασκευές τα προσδοκώμενα νούμερα παρόλο που είναι σαφώς καλύτερα από τα επεισόδια.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Οκτώβρης είναι ο μήνας που θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το ριάλιτι του Big Brother. Οι πληροφορίες αυτές λένε πως υπάρχουν σκέψεις σκέψεις να επισπευσθεί ο τελικός, αν τα νούμερα συνεχίσουν να παραμένουν χαμηλά και να επιστρατεύεται άρον άρον να βγει στα μέσα του Δεκέμβρη το Survivor, όπως είχε γίνει και πέρσι.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed