Το Baby Fever ήρθε στο Netflix και θέτει ερωτήματα και προβληματισμούς

Η σειρά των 6 επεισοδίων και όσα πρέπει να ξέρεις

Τα τελευταία χρόνια το Netflix έχει διεισδύσει για τα καλά σε παραγωγές που δεν προέρχονται κατά αποκλειστικότητα από την Αμερική ή και την Αγγλία. Το μεγάλο άνοιγμα είχε πραγματοποιηθεί με τις ισπανόφωνες σειρές και όπως όλα δείχνουν, η Δανία έρχεται τώρα να κατακτήσει τη συνδρομητική πλατφόρμα. Έπειτα από μεγάλες επιτυχίες όπως το Borgen και η ταινία Toscana, τώρα γίνεται διαθέσιμη και η σειρά Baby Fever, που θα κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού.

Το κοινό του Netflix μπορεί να απολαύσει μία ιατρική δραματική σειρά με έναν υπαινιγμό ρομαντικής κωμωδίας, που ακούει στο όνομα Baby Fever. Πρόκειται για την ιστορία μίας γιατρού γονιμότητας που έπειτα από μία «άγρια» νύχτα ποτού, επιστρέφει στην κλινική που εργάζεται και γονιμοποιεί τον εαυτό της με το σπέρμα του πρώην συντρόφου της. Ο πανικός είναι ο πρώτος της φίλος μόλις συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί αλλά το ταξίδι της Nina τότε αρχίζει. Προσπαθεί να βρει και πάλι τα πατήματα της, να εξηγήσει την εγκυμοσύνη της και να κερδίσει ξανά τη χαμένη της αγάπη.

Η σειρά εξάλλου θέλει να ρίξει ένα έντονο φως στο ζήτημα των millennials για την τεκνοποίηση, το αν θέλουν πράγματι να κάνουν παιδιά αλλά και την κοινωνική πίεση που μπορεί να ασκείται στους ανθρώπους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τη Josephine Park ως Nana (η γιατρός γονιμότητας), τον Simon Sears (γνωστός για το Shadow and Bone) ως Mathias, την Olivia Joof Lewerissa ως Simone, και μεταξύ άλλων τον Mikael Birkkjær (από το Borgen) ως Niels-Anders.

Η δανέζικη σειρά έχει έξι επεισόδια και υπόσχεται να χαρίσει συγκινήσεις, χαμόγελα και προβληματισμούς στο κοινό που θα την παρακολουθήσει.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed