Αθερίδης σε Μενεγάκη: «Είναι απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα χωρίς να είσαι κίτρινη»

«Υπάρχει ένα μικρό κόστος σε αυτό» του απάντησε εκείνη

Ο Θοδωρής Αθερίδης, ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την καριέρα του, την οικογένειά του αλλά και την παράσταση που σκηνοθετεί στο «Μικρό Παλλάς».

Ο ίδιος απευθυνόμενος στην Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε πως ήθελε καιρό να της πει κάτι που αντιστοιχεί 100% στην προσωπικότητα της λέγοντας: «Είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση και είναι απορίας άξιο πώς κατάφερες να είσαι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, χωρίς να είσαι καθόλου κίτρινη. Αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σημαντικό. Υπήρχαν άνθρωποι, οι οποίοι ήταν τάχα πιο της διανόησης και όταν έβλεπαν τα δύσκολα, έπεφταν στην κιτρινιά. Εσύ δεν έχεις καταδεχτεί να το κάνεις ούτε μισή φορά».

«Υπάρχει ένα μικρό κόστος σε αυτό, αλλά αυτό που εμένα με κάνει να αισθάνομαι καλά, να λειτουργώ καλύτερα και να κοιτάζω στα μάτια τον συνομιλητή μου», του απάντησε η Ελένη.

Δες όλη την συνέντευξη:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed