Άση Μπήλιου- Η απρόσμενη αποκάλυψη για την εφηβεία της: «Το μαλλί μου ήταν μοϊκάνα»

«Δεν μπορείς να λέγεσαι αστρολόγος αν δεν έχεις βασικές γνώσεις, αστρονομίας, γεωμετρίας και μαθηματικών»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Dot” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου, η οποία μίλησε τόσο για το επάγγελμά της και την τηλεοπτική της πορεία, όσο και για τα εφηβικά της χρόνια. Η ίδια μάλιστα έκανε και μία απρόσμενη αποκάλυψη για την τότε εικόνα της, που έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τη σημερινή.

Μιλώντας για το επάγγελμα των αστρολόγων, η Άση Μπήλιου διευκρίνισε κάποια ζητήματα που την ενοχλούν για όσα λέγονται για την αστρολογία. «Με ενοχλεί το “πιστεύω” στην αστρολογία. Η αστρολογία δεν έχει να κάνει με “πιστεύω”. Στο μυαλό των περισσότερων είναι ένας αχταρμάς. Είναι λίγο αστρολογία, είναι λίγο φλιτζάνι και λίγο καφές και λίγο χαρτί και να σου πω τη μοίρα σου, Νομίζουν ότι η αστρολογία είναι αυτό. Η αστρολογία απέχει πολύ από όλο αυτό» ανέφερε αρχικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DOT Dream It. Do It (@dot_weekend)

Συνεχίζοντας τη συζήτηση στο ίδιο πλαίσιο, η Μπήλιου τόνισε πως «Μπορεί να θεωρείται “ψευδοεπιστήμη”, αλλά μπορώ να σας αραδιάσω πολλές “ψευδοεπιστήμες”, με την έννοια ότι δεν πληρούν τα κριτήρια, τα αυστηρά επιστημονικά κριτήρια. Για να θεωρείς τον εαυτό σου αστρολόγο δεν αρκεί να έχεις διαβάσει κάποια βιβλία και να έχεις μπει στο internet. Για να θεωρείται κάποιος αστρολόγος πρέπει να έχει σπουδάσει. Δεν μπορείς να λέγεσαι αστρολόγος αν δεν έχεις βασικές γνώσεις, αστρονομίας, γεωμετρίας και μαθηματικών».

Στην πορεία της συζήτησης με τους παρουσιαστές της εκπομπής, η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε και στα εφηβικά της χρόνια τα οποία χαρακτήρισε πιο “punk”. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Ήμουν punk, δεν είχα πολλές παρέες. Το μαλλί μου ήταν μοϊκάνα. Φόραγα κονκάρδες. Η παρέα μου ήταν πανκιά, είχα εξωσχολική παρέα, τρέχαμε στις συναυλίες και δίναμε το χαρτζιλίκι μας στους δίσκους» ξαφνιάζοντας μέχρι και τους παρουσιαστές με τις αποκαλύψεις της.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed