Ο Άρης Σοϊλέδης για την απώλεια του πατέρα του: «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν»

«Δεν μπορούσα να ξεπεράσω και δεν το έχω ξεπεράσει εντελώς» – Για την απώλεια του αδερφού του: «Ήταν επιλογή δική του να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά»

Στο “After Dark” βρέθηκε καλεσμένος ο Άρης Σοϊλέδης που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη απώλεια του πατέρα του, το χαμό του αδερφού του από ναρκωτικές ουσίες αλλά και τη γνωριμία του με την Μαρία Αντωνά.

Για το θάνατο του πατέρα του, ο πρώην φιναλίστ του Survivor δήλωσε ότι δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα και πως η απώλειά του συνέπεσε σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής του. «Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν».

Συνδέοντας μάλιστα το θάνατο του πατέρα του με αυτόν του αδερφού του, ο Σοϊλέδης αποκάλυψε πως συνέβησαν σε δύο σημαδιακές επαγγελματικές του επιτυχίες. «Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ χάνω τον πατέρα μου». Επιπλέον αποκάλυψε τη μάχη που είχε δώσει ο πατέρας του με τον καρκίνο λέγοντας πως «Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει».

Για την απώλεια του αδερφού του σημείωσε μάλιστα ότι «Μου λείπει ο αδελφός μου, αλλά είναι κάτι άλλο αυτό. Ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Αναφορικά με τη γνωριμία του με την Μαρία Αντωνά, ο πρώην Survivor δήλωσε πως αρχικά είχε δείξει απρόθυμη αλλά στην πορεία όλα πήραν το δρόμο τους. «Η αρχική μας κουβέντα έγινε μέσω Instagram και μετά καταλάβαμε ότι έχουμε κάποιους κοινούς φίλους. Το πρώτο, πρώτο μήνυμα που της είχα στείλει ήταν το 2014 και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ. Ήθελα να πιάσω κουβέντα για να την γνωρίσω. Την είχα δει σε ένα μαγαζί που είχε παίξει τότε μουσική και ως γύπας έστειλα “Γεια σου, τι κάνεις;”. Μου άρεσε πάρα πολύ και η μουσική που έπαιζε αλλά και σαν γυναίκα. Της έστειλα, λοιπόν, “Γεια σου τι κάνεις; Έπαιζες χθες μουσική στο τάδε μαγαζί” αλλά δεν μου έχει απαντήσει ποτέ». Εξήγησε ωστόσο πως στη συνέχεια έμαθε ότι βρισκόταν σε σχέση κάτι που συνέβη και στον ίδιο μετά από λίγο καιρό.

«Μιλήσαμε ξανά το 2018. Κάποια στιγμή της έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram, εκεί όμως είχαμε απάντηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε, κανονίσαμε και βγήκαμε με κοινούς μας φίλους και έτσι κολλήσαμε και από εκείνη την ημέρα είμαστε αχώριστοι» ανέφερε ο ποδοσφαιριστής. Συνέχισε μάλιστα να λέει ότι «Ήταν όλο πολύ γρήγορο και μάλιστα την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά ήταν και οι γονείς μου. Δέσαμε κατευθείαν! Η χημεία μας, τα θέλω μας, τα πιστεύω μας έδεσαν κατευθείαν. Ο μπαμπάς μου, δε, ήταν όλο καμάρι στο μαγαζί που πήγαμε και την αγάπησε πάρα πολύ».


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed