Ο Άρης Σοϊλέδης για το Survivor, τη Μαρία Αντωνά και τον πατέρα του

Το ξέσπασμα για τη σύντροφό του: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει το όνομα αυτής της γυναίκας γιατί για εμένα αυτή η γυναίκα είναι το παν»

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και ξεκαθάρισε τι συνέβη με τον Τάκη Καραγκούνια στο Survivor, ενώ δήλωσε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να αναφέρεται στη σύζυγό του, Μαρία Αντωνά. Επίσης, είπε πως ο πατέρας του ήταν πολύ σημαντικός στη ζωή του και μετανιώνει που δεν πέρασε αρκετό χρόνο μαζί του.

«Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά όσο ήμουν στο παιχνίδι», δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης. «Πιστεύω ότι από πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, έδειξα την ευαισθησία μου με την Μαρία και πόσο καλά είμαστε και ότι πάμε και για γάμο, και προσπάθησαν αθέμιτα να με χτυπήσουν εκεί γιατί είδαν πόσο ευαίσθητος είμαι στο κομμάτι της σχέσης μου. Κάθε φορά που μιλούσα για εκείνη, συγκινούμουν πάρα πολύ και θεώρησαν ότι είναι οκ να με χτυπήσουν εκεί».

«Αυτό έχει τελειώσει για εμένα, η ζωή προχωράει και πρέπει να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι. Για εμένα που ήμουν εκεί και ήμουν μέρος του παιχνιδιού μπορούν να λένε ό,τι θέλουνε. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να αναφέρεται στον σύζυγό μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει το όνομα αυτής της γυναίκας γιατί για εμένα αυτή η γυναίκα είναι το παν. Όποιος αναφερθεί ξανά σε εκείνη και πει κάτι το οποίο είναι ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου».

«Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά, όσο ήμουν στο παιχνίδι. Εκείνη κράτησε την καλύτερη στάση και έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας για τον άνθρωπό του και για τη σχέση του». Δες αναλυτικά όσα είπε:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed