Άρης Σερβετάλης: «Όταν έκοψα το τσιγάρο, κατάλαβα…»

«…πρέπει να ξεδιπλώσω όλες μου τις σκέψεις και να πω υποτίθεται βαθυστόχαστα πράγματα»

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα με την οποία συνεργάζεται φέτος το καλοκαίρι στην περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Βατράχια»,όπου η ίδια έχει τη σκηνοθετική «ματιά» του έργου του Αριστοφάνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σερβετάλης είπε αρχικά: «Η συνεργασία με την Έφη είναι πάντοτε ζητούμενο. Μας αρέσει και την επιδιώκουμε. Υπάρχουν εύκολα και δύσκολα, όπως σε όλα. Το εύκολο είναι ότι μπορείς να πεις πολλά πράγματα, κατευθείαν καταλαβαίνεις τι θέλει ο άλλος και γίνονται τα πράγματα πιο γρήγορα. Η δυσκολία είναι 24 ώρες το 24ωρο ασχολείσαι με τη δουλειά. Αλλά έτσι κι αλλιώς, η εργασία μας ακολουθεί και στο σπίτι όλο το 24ωρο».

Στη συνέχεια, μάλιστα ανέφερε: «Όταν έκοψα το κάπνισμα, το πρώτο που συνειδητοποίησα είναι πόσα πράγματα μου προκαλούν αμηχανία. Με την πρώτη ευκαιρία όταν αισθανόμουν αμήχανα, άναβα τσιγάρο. Αμηχανία μου φέρνουν και οι συνεντεύξεις που πρέπει να ξεδιπλώσω όλες μου τις σκέψεις και να πω υποτίθεται βαθυστόχαστα πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα».
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα συνεργαστούν και τον χειμώνα ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την επιστροφή του στην μικρή οθόνη λέγοντας: «Με χαρά θα έκανα σίριαλ αν υπήρχε κάτι που μπορούσα να συμμετέχω σε αυτό». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed