Αποθεώθηκε η Καίτη Γαρμπή στο J2US τραγουδώντας ξανά την «Ελλάδα, χώρα του φωτός»

«Όταν τελείωσα, πήγα στο καμαρίνι, γονάτισα και άρχισα να κλαίω. Είπα στον εαυτό μου: “είσαι πολύ λίγη για να κουβαλάς την Ελλάδα στους ώμους σου”» αποκάλυψε

Το έκτακτο επεισόδιο της Παρασκευής για το J2US είχε αφιέρωμα στη Eurovision και δε θα μπορούσε να έλειπε μια αναφορά αλλά και η ερμηνεία του τραγουδιού που έστειλε την Καίτη Γαρμπή, ως εκπρόσωπο της Ελλάδας, στον διαγωνισμό.

«Τη συγκεκριμένη χορευτική κίνηση μου την έμαθε ο Ηλίας Ψινάκης. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη, εγώ ετοιμαζόμουν για τη Eurovision και σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε. Και το σκέφτηκε ο Ηλίας και μου λέει: θα κάνεις έτσι. Θυμάμαι ότι πήγα με άνεση, ένιωθα ότι είμαι στο μαγαζί που δούλευα» αποκάλυψε η ίδια.

«Περπατούσα και, όταν τελείωσε όλο αυτό, πήγα στο καμαρίνι, γονάτισα και άρχισα να κλαίω. Είπα στον εαυτό μου: είσαι πολύ λίγη για να κουβαλάς την Ελλάδα στους ώμους σου. Πώς το έκανες αυτό;». Δες όσα έγιναν στη σκηνή του J2US:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed