Απόστολος Ρουβάς: Ο αδερφός του Σάκη στο πρωινό της Δανάης Μπάρκα;

Και αν ναι, για ποια θέση; Οι φήμες των ημερών

Ο Απόστολος Ρουβάς φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν συμφωνήσει να βρεθεί στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στο πρωινό του Mega.

Η ομοιότητά του με τον αδερφό του, Σάκη, είναι μεγάλη, ωστόσο έχουν μια τεράστια διαφορά: Ο Απόστολος Ρουβάς δεν επέλεξε ποτέ τη δημοσιότητα μέχρι στιγμής, ούτε μέσα από συνεντεύξεις που θα μπορούσε να έδινε, αναφερόμενος στον αδερφό του, Σάκη.

Ο Απόστολος Ρουβάς ασχολείται με πολλά αθλήματα κατά καιρούς, πολεμικές τέχνες, πυγμαχία αλλά και με το τένις. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αγαπήσει ιδιαίτερα στον χορό ενώ παρακολούθησε σεμινάρια μαγειρικής και αυτή είναι η πιο «πρόσφατη» αγάπη του.

Τις μαγειρικές του ικανότητες, λοιπόν, φαίνεται πως θα διαπιστώσουμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Mega, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», ο Απόστολος Ρουβάς θα αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής στο πρωινό της Δανάης Μπάρκα.

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed