Ο Απόστολος Γκλέτσος για τις συντρόφους του: «Δεν φτάνει που έχουν εμένα γκόμενο, θέλουν και δώρα;»

«H πιο δύσκολη φάση αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο, όταν έγινα πατέρας»

Για την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής, την επανένωση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, το πρόβλημα υγείας του αλλά και τις σχέσεις του μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή “Εμείς” χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός ανέφερε πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. «Με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση όπως όλοι μας, αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Η ζωή πάντα έχει τέτοιες καμπύλες. Για μένα η πιο δύσκολη αφορούσε στην υγεία μου και έγινε αμέσως μετά από κάτι πολύ σπουδαίο, όταν έγινα πατέρας. Άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια μου. Βεβαίως φοβήθηκα τον θάνατο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης μίλησε για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο χώρο του θεάτρου αλλά και για τη φορά που αποχώρησε από μία συνεργασία του. «Όλοι έχουμε ανάγκη από δόξα και τιμή. Αυτό είναι το όνειρό μου, η αγάπη μου και το νοιάξιμο για τον τόπο. Δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι είμαι άγιος, δεν είμαι άγιος» είπε για την ενασχόλησή του με τα κοινά. Δεν έχω περάσει άσχημα σε δουλειά, σηκώνομαι και φεύγω. Έχω φύγει από δουλειά στο θέατρο γιατί ήταν βαρετός ο σκηνοθέτης».

Σχετικά με τη viral επανασύνδεση του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στα “Νούμερα” ο Γκλέτσος επεσήμανε ότι «Αυτό το πράγμα δεν το περίμενα, αλλά με το που μπαίνει το τραγούδι και ξεκινάμε να κάνουμε χορευτικό – από ό,τι μου εκμυστηρεύτηκε και εκείνη- νόμιζα ότι θα κλάψω. Κρατιόμουνα με  κόπο!».

Μιλώντας για την περιβόητη δήλωσή του «το ψήνω το ψάρι και από τις δύο πλευρές» ο ηθοποιός ανέφερε πως «Ήταν μία δήλωση ακραία πατρική, σοβαρή, πολιτική και έπρεπε να ειπωθεί μόνο από εμένα». Επιπλέον αναφέρθηκε και στις σχέσεις του και το ενδεχόμενο να μαγειρέψει στην εκάστοτε σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν φτάνει που έχουν εμένα γκόμενο θα κάνω και δώρα; Είμαι ένας κλασικός Έλληνας μαμάκιας» διευκρίνισε.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed