Απόστολος Γκλέτσος: «Έχω προσωπική κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Οι καταστροφές στη Θεσσαλία, ο ΣΥΡΙΖΑ και για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 10 χρόνια

Ο υποψήφιος περιφεριεάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για όλα.

Η συνέντευξη έγινε στη βόρεια Εύβοια και ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως ο λόγος που επέλεξε να γίνει εκεί είναι επειδή «η βόρεια Εύβοια κάηκε, πνίγηκε και φτιάνουν δήθεν δρόμους και γεφύρια και με λίγο νερό καταρρέουν».

«Ό,τι έχει φτιαχτεί στην Ελλάδα, έγινε με τη νοοτροπία του ταμία που πρέπει να αποδώσει τη μίζα στο αφεντικό. Ο κόσμος στις δημοτικές εκλογές θα ψηφίσει αυτοδιοικητικά, όχι μόνο πρόσωπα αλλά ομάδες. Ο κόσμος θα ψηφίσει στην περίπτωσή μας ανθρώπους που δούλεψαν και όχι γόνους που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο. Αφήνουν τον κόσμο να καεί και τον κυνηγάνε με το 112, είτε είναι χειμώνας και πνίγεται είτε φωτιές και πρέπει να φύγει. Θα έπρεπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλία, Κώστας Αγοραστός, να είναι τώρα με χειροπέδες».

Σε ερώτηση γιατί να τον ψηφίσει ο κόσμος, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά «για να μην γίνουν  αυτά που βλέπουμε».

«Στο ψηφοδέλτιό μου έχω εκπροσώπους από όλες τις παρατάξεις και από ΝΔ. Όχι όμως, Μητσοτακικούς. Έχω προσωπική κόντρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εάν εκλεγώ όμως, που θα εκλεγώ, θα συνεργαστούμε».

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα γυρίσει και θα γυρίσει με τρόπαια»
Αναφορικά με τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως φυσικά και θα ψηφίσει.

«Το κόμμα όμως, έχει ηγέτη, τον Τσίπρα. Χρειαζόμαστε αρχηγό για τα διεκπαιρεωτικά. Κάθε μέρα που περνάει ο Τσίπρας λαμβάνει και μία δικαίωση. Ο Αλέξης Τσίπρας θα γυρίσει και θα γυρίσει με τρόπαια».

Μίλησε όμως και για την τηλεόραση, λέγοντας πως δε θα του λείψει ενώ δήλωσε πως περιμένει να δει όλα τα πρώτα επεισόδια από τις νέες σειρές.

Σε ερώτηση εάν βλέπει «νέο Γκλέτσο» στην τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά πως «Έχω δει εκατοντάδες νέους Γκλέτσους» ενώ απάντησε στο εάν θα ήθελε αν κάνει τη ζωή του ταινία.

«Η ζωή μου δεν αφορά κανέναν για να την κάνω ταινία. Αν ζω σε 10 χρόνια θα έχω ένα βαρκάκι, θα ψαρεύω και η σύντροφός μου θα περιμένει έξω να τα τηγανίσει. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed