Η Άντζελα Γκερέκου για τη «Γη της Ελιάς»: «Είναι ένα ψυχολογικό στήριγμα για μένα»

«Μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή θα ονειρεύομαι»

Στο Athens Exclusive Design Week βρέθηκε η Άντζελα Γκερέκου που παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” μιλώντας μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο σίριαλ “Γη της Ελιάς”.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η ελληνική μόδα δυναμώνει περισσότερο, δημιουργεί ακόμη καλύτερη εξωστρέφεια για την Ελλάδα, ταξιδεύει παντού η Ελλάδα μέσα από την ελληνική μόδα» δήλωσε η ηθοποιός και πρώην υπουργός για την εκδήλωση που παρευρέθηκε.

Αναφορικά με την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη “Γη της Ελιάς” η Άντζελα Γκερέκου σχολίασε πως «Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, ένα ψυχολογικό στήριγμα για πολλούς λόγους, δημιουργικό για πάρα πολλούς λόγους, το χαίρομαι, το απολαμβάνω και χαίρομαι που αγαπήθηκε αυτός ο ρόλος και όλη η σειρά. Είναι στιγμές που το συναίσθημα το πραγματικό ταυτίζεται με το συναίσθημα του ρόλου».

Μεταξύ άλλων δήλωσε περήφανη για την κόρη της που προσπαθεί να υλοποιεί τα όνειρά της ενώ για τον εαυτό της τόνισε πως «Μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή θα ονειρεύομαι».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed