Ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθαρίζει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είναι λαϊκισμός απόλυτος»

«Μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που κατηγορήθηκε για revenge porn και απομακρύνθηκε από τις εκπομπές που συμμετείχε.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε πως η υπόθεση του Παναγιωτόπουλου τον επηρέασε περισσότερο σε ανθρώπινο επίπεδο, μια και όλα τα μέλη των “Ράδιο Αρβύλα” και “Βινύλιο” είχαν φιλική σχέση μεταξύ τους. «Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω» ανέφερε αρχικά ο Κανάκης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή. Είναι λαϊκισμός απόλυτος».

Παραλληλίζοντας μάλιστα την υπόθεση του πρώην συνεργάτη του με τη σάτιρα που είχε γίνει από τους “Ράδιο Αρβύλα” στην κυβέρνηση, ο Αντώνης Κανάκη τόνισε χαρακτηριστικά: «Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed