Αντίνοος Αλμπάνης: «Το πιο συγκινητικό μήνυμα ήταν μιας κοπέλας, η οποία ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και τη θυμήθηκα»

«Με συγκίνησε γιατί όταν είσαι στο θάλαμο, περνάς πάρα πολύ χρόνο με πολλούς ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά αλήθεια σε ενώνει κάτι πολύ ουσιαστικό και σοβαρό, οπότε είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια είτε σαν εικόνα είτε σαν ανάμνηση είτε σαν συναίσθημα. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα μηνύματα»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φιλοξενήθηκε λίγο μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro στο Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το πολύ συγκινητικό μήνυμα που έλαβε, αλλά και για το χειρότερο μήνυμα που έχει δεχθεί στα social media.

«Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν. Με συγκίνησε γιατί όταν είσαι στο θάλαμο, περνάς πάρα πολύ χρόνο με πολλούς ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, αλλά αλήθεια σε ενώνει κάτι πολύ ουσιαστικό και σοβαρό, οπότε είναι από αυτές τις επαφές που σου μένουν για χρόνια είτε σαν εικόνα είτε σαν ανάμνηση είτε σαν συναίσθημα. Οπότε αυτό ήταν ένα από τα ωραιότερα μηνύματα». «Το χειρότερο μήνυμα που μου έχουν στείλει είναι στείλε μου την π…α σου, αφού ανεβάζεις όλο γυμνές φωτογραφίες στο Instagram» συμπλήρωσε. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed