Αντώνης Ρέμος: «Ξέρει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη πόσο υποστηρικτής της δουλειάς της είμαι, αλλά θεώρησα λάθος το να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Εγώ σαν Αντώνης θεωρώ ότι δεν έπρεπε να τον βγάλεις έξω από την τάξη. Μπορεί κι εσύ εκείνη την στιγμή να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικά, να ήθελες να το σκεφτείς κάπως αλλιώς».

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Σέβομαι την άποψή σου και θέλω να πω το εξής: Στο μάθημα της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε πάλι άλλο θέμα και ο Γιάννης ήρθε πάλι με άλλη αντιμετώπιση. Κάθε πρωί, όταν έχω μάθημα, υπάρχει ένας πίνακας ανακοινώσεων και εκεί αναγράφεται ακριβώς ο τίτλος της εργασίας (…} Επέτρεψα την είσοδό του στο μάθημα, του είπα αν θέλει ο ίδιος να το ξανασκεφτεί και είπε όχι. Γι’ αυτό του είπα να περάσει έξω».

Αντώνης Ρέμος: «Πάντως από εκεί και πέρα, καλά έκανε και δεν έβαλε την φούστα», είπε ο τραγουδιστής και κριτής του Fame Story με τον Γιάννη να μην επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο συμβάν.


Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.