Άννα Βίσση: «Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση»

«Το “απόψε η Άννα τα κάνει που***α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά, θα τα σπάσει και η Άννα είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι η λέξη που***α, είναι ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Gazoza”, η Άννα Βίσση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” για το μήνυμα του τραγουδιού αλλά και τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση ταύτισης που έχει με τον μουσικοσυνθέτη λέγοντας πως «Ο Καρβέλας κι εγώ είμαστε ένα. Ό,τι γράφει είναι σαν να το έχω γράψει εγώ και ότι τραγουδάω είναι σαν να το τραγουδάει αυτός. Δεν χρειάζονται εξήγηση αυτά πλέον».

Σχετικά με τους στίχους στο νέο τους τραγούδι, η Βίσση θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «Το “απόψε η Άννα τα κάνει που@@@α” σημαίνει ότι απόψε η Άννα θα περάσει καλά ή ότι θα τα σπάσει και η Άννα, είναι η κάθε γυναίκα απλώς ριμάρει με το όνομά μου. Μια χαρά είναι το που@@@α, ένα επάγγελμα αποδεκτό, χρήσιμο σε αρκετό κόσμο. Το νόημα του τραγουδιού είναι ότι θέλω να βγω έξω από τα ρούχα μου, να ξεσκάσω, να διαμαρτυρηθώ, πολλά μπορεί να σημαίνει».

Επιπλέον αναφέρθηκε στο γενικότερο μήνυμα του “Gazoza” αποκαλύπτοντας ότι και η ίδια δεν είναι πολύ άνετη με το φλερτ. «Το κεντρικό νόημα του τραγουδιού είναι νομίζω το, “τι άλλο πια να κάνω η γυναίκα”. Αρκετές γυναίκες είμαστε φοβισμένες στο να εκφράσουμε τη σεξουαλική μας διάθεση, να φλερτάρουμε πιο άνετα και πιο ευθέως. Οι άντρες είναι πιο ευθείς μαζί μου. Δεν ήμουν άνετη στο να φλερτάρω και νομίζω ακόμα δεν είμαι. Νομίζω αυτό το κρατάει αυτό που είμαι, “η διάσημη Άννα Βίσση”. Με τους άντρες πάντα ήμουν λίγο πιο κρατημένοι, ίσως φταίνε και αυτοί που δεν είναι άνετοι μαζί μου».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed