Άγγελος Αντωνόπουλος: «Σήμερα μελαγχολώ που δεν έχω δικό μου παιδί»

Τα δάκρυα on air για τις απώλειες και τη Τζένη Καρέζη: «Η απουσία της με συγκλόνισε, με τάραξε, ήταν τεράστια» – «Έχω δυσκολίες κυρίως στην όραση»

Την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής, τη Τζένη Καρέζη αλλά και τη μη απόκτηση ενός παιδιού, σχολίασε ο Άγγελος Αντωνόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην επιλογή του να μην αποκτήσει ένα παιδί, επισημαίνοντας πως «Σήμερα μπορεί να μελαγχολώ που δεν έχω δικό μου παιδί». Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία περιγράφοντας ένα συμβάν στο θέατρο που τον έκανε να αισθανθεί άσχημα απέναντι στους υπόλοιπους ηθοποιούς. «Όταν έχεις ωριμότητα υποδέχεσαι αυτό που σε βρίσκει. Ήμουν πρωταγωνιστής, οι θεατές ήρθαν με γαρδένιες και εγώ ένιωσα άσχημα για τους συναδέλφους μου πάνω στη σκηνή. Τους εξήγησα ότι έπαιζα σε μία σειρά εκείνη την εποχή και από ό,τι φαινόταν πήγαινε καλά».

Όσον αφορά τις Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη, ο κύριος Αντωνόπουλος ανέφερε ότι με την Καρέζη είχε δεθεί με μια στενή φιλία, ενώ δεν έκρυψε και τη συγκίνησή του για την αείμνηστη ηθοποιό. «Η Τζένη ήταν γοητευτική όταν θύμωνε. Είχε τεράστιο εκτόπισμα. Η απουσία της με συγκλόνισε, με τάραξε, ήταν τεράστια». Επιπλέον σχολίασε το λόγο που απέχει τα τελευταία χρόνια από το θέατρο, διευκρινίζοντας ότι «Έχω δυσκολίες κυρίως στην όραση οπότε προσπαθώ να είμαι από ηθοποιός, θεατής».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed