Μεγάλη ένταση on air στο «Χαμογέλα και πάλι» για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Μελά, στις πλάτες του Fame Story. Χειρονομίες, φωνές και οι υπόλοιποι στο πάνελ αμήχανοι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζει το Fame story και… διαβάζει πίσω από τις πρώτες εμφανίσεις των παικτών.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία του Fame Story. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, να μην είναι ο σημερινός καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και να σχολιάσει τις πρώτες εμφανίσεις των παικτών.

«Κάθε τέτοια πρεμιέρα είναι μία πρόβα τζενεράλε. Με αυτά που είδα χτες είμαι ενθουσιασμένος. Είδα όμως, και αδυναμίες που όταν θα ξεκινήσει το καθημερινό θα αρχίσουν να βγάζουν προβλήματα αυτές οι αδυναμίες. Η εμπειρία το Νίκου στο J2US φάνηκε, είχε άνεση. Αλλά πρέπει να διαφέρει από το J2US. Ο Fipster έκανε ατόπημα όταν είπε για το τραγούδι του Κοκλώνη και σωστά τον γείωσε ο Αντώνης Ρέμος».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζει την κριτική επιτροπή
Στη συνέχεια σχολίασε την κριτική επιτροπή.

«Ο Αντώνης Ρέμος για ποιο λόγο αποφάσισε να καθίσει στην καρέκλα του κριτή; Παλιά είχε τεθεί θέμα για το εάν πρέπει να υπάρχει σε κριτική επιτροπή διευθυντής δισκογραφικής και είχαμε απαντήσει πως δεν είναι σωστό. Πέρα από το ότι τα παιδιά, εκεί θα καταλήξουν, οι κριτικές του είναι έκθεση ιδεών. Ο Light είναι η καλύτερη έκπληξη για εμένα αλλά έκανε δύο ολισθήματα. Το πρώτο λάθος είναι αυτό με τον Μαραβέγια και το δεύτερο είναι όπως είπε σε σε ένα παιδί πως μιμείται τον Παντελίδη και μετά είπε σε άλλο παιδί πως δεν θύμιζε Αργυρό. Τελικά τι θέλει να μοιάζει στον τραγουδιστή ή όχι; Για εμένα είναι ‘’ναι’’ στον Ρέμο και στον Light, και λέω ‘’όχι’’ στον Αρσενάκο και στην Φουρέιρα. Η Φουρέιρα λέει καλά λόγια για όλους. Αυτό δεν είναι κριτική».

Θα ήθελα την Ηρώ στη θέση της Ελένης Φουρέιρα αλλά δεν νομίζω πως είναι σε θέση να παίξει τον ρόλο τους διευθυντή γιατί είναι πολύ ήρεμη. Ο Νίνο τι δουλειά έχει εκεί; Η θέση του Νίνο είναι εφεύρημα».

Ο λόγος της αποχώρησης του Νίνο από το Fame Story 1
Ο Ανδρέας Μικρούτσικoς αποκάλυψε τον λόγο που Νίνο είχε αποχωρήσει από το Fame Story.

«Ξέρω πολύ καλά τι είχε γίνει τότε με τον Νίνο και έφυγε από το παιχνίδι. Το ξέρω γιατί το συζητήσαμε. Μετά από πίεση μου αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση από για δουλειά από έναν επιχειρηματία και του έδωσα τις ευλογίες μου. Θα ήταν ο πρώτος που θα έβγαινε και θα είχε όλα τα όνομα. Δεν το είπα ποτέ στην παραγωγή. Η παραγωγή νόμιζε πως απέτυχα να τον μεταπείσω».

Περισσότερα λόγια δεν υπάρχουν, πρέπει να δεις το παρακάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.