Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Ιωάννας Τούνη: «Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου, θα έλεγα πράγματα… ο νοών νοείτο»

«Σιγά το μεγάλο θεώρημα, που δεν την κατανοούμε» – Οι αντιδράσεις on air

Ένα έμμεσα αιχμηρό σχόλιο έκανε ο Ανδρέας Μιρκούτσικος σχετικά με την Ιωάννα Τούνη, έπειτα από κάποια Instagram stories της, που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Super Κατερινά” με τον παρουσιαστή να σχολιάζει μεταξύ άλλων πως λόγω της φιλίας του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δε σχολιάζει εκτενώς.

Μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, η Ιωάννα Τούνη έχει περιορίσει την παρουσία της στα social media, ωστόσο φροντίζει να ενημερώνει τη διαδικτυακή της παρέα για κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μαμά. Μεταξύ αυτών είναι και η έλλειψη ύπνου που έχει για τη φροντίδα του μωρού, γεγονός που γνωστοποίησε μέσα από Instagram stories που προβλήθηκαν στην εκπομπή

«Η Ιωάννα είναι Influencer, είναι η δουλειά της αυτή. Είναι Instagramer, έχει αυτή την τακτική επικοινωνία με τον κόσμο» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής απευθυνόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος φαινόταν ενοχλημένος από τα βίντεο που προβλήθηκαν. Αμέσως, ο Μικρούτσικος ανέφερε πως «Ο Δημήτρης, επειδή είναι φίλος μου και τον εκτιμώ και τον αγαπώ, μου επιβάλλεται μέσα μου να μη μιλήσω. Αν ο Δημήτρης δεν ήταν φίλος μου, θα έλεγα πράγματα… δε νομιμοποιούμαι να πω αυτό που σκέφτομαι. Το κρατάω για μένα και ο νοών νοείτο».

Σε αυτό το σημείο, ο Γιάννης Πουλόπουλος προσπάθησε να ρίξει τους τόνους λέγοντας πως «Αυτή είναι η δουλειά της, Influencer-Instagramer. Επειδή εμείς μπορεί να μην την κατανοούμε…» για να λάβει την απάντηση από τον Μικρούτσικο σε έντονο τόνο: «Σιγά το μεγάλο θεώρημα, που δεν την κατανοούμε. Ο Κύκλος του Όιλερ».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed