Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Θεσσαλία: «Αυτός ο κίνδυνος θα έρθει και σε εμάς – Τα ζώα που έζησαν ξέρουμε αν έχουν μολυνθεί;»

Αναρωτιέται ο παρουσιαστής και προειδοποιεί: «Το κύμα μόλυνσης δεν θα αργήσει να έρθει και σε εμάς. Τα ζώα αυτά θα έρθουν στο τραπέζι μας»

Σε Υγειονομική «βόμβα» από τα λιμνάζοντα νερά έχει μετατραπεί η Θεσσαλία μετά την κακοκαιρία Daniel. Το νερό παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του και τα ζώα των κτηνοτρόφων είναι πλέον εδώ και αρκετές μέρες νεκρά χωρίς να έχει φροντίσει κανείς για την μεταφορά τους.

Δεκάδες είναι πλέον οι εισαγωγές σε νοσοκομεία από μολύνσεις τόσο από ανθρώπους που έθαψαν τα ζώα τους στις αυλές και τα χωράφια όσο και για εκείνους που βούτηξαν στα ορμητικά νερά. Μαρτυρίες ανθρώπων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μιλούν μάλιστα για εγκλεισμό 17 ημερών στα πλημμυρισμένα σπίτια τα οποία γεμίζουν φίδια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα σχολιάζει την κατάσταση στην Θεσσαλία επισημαίνοντας μάλιστα πως το κύμα μόλυνσης δεν θα αργήσει να έρθει και σε εμάς. Ο ίδιος μάλιστα λέει: «Ο κίνδυνος αυτός θα έρθει και στο σπίτι μας. Τα ζώα που έχουν επιζήσει ξέρουμε αν έχουν μολυνθεί; Θα έρθουν στο τραπέζι μας».

Στην συνέχεια φαίνεται να αναφέρει με έντονο τόνο: «Θα σκοτώσουν τα ζώα αυτά και θα τα δώσουν σε μεγαλέμπορους. Θα τα φάμε παιδιά. Θα τα φάμε». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed