Ο Ανδρέας Γεωργίου για το θάνατο της μητέρας του από AIDS: «Ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι, απομακρύνθηκαν από εμάς»

«Έχω σκεφτεί ότι μπορεί τελικά να κάνω παιδιά με μια φίλη μου» – «Έχω ψάξει το θέμα της παρένθετης μητέρας, αλλά είναι δύσκολο και μου δημιούργησε ένα άγχος»

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε στην εκπομπή Night Out και έδωσε μια συνέντευξη μιλώντας για όλους και για όλα. Ο ίδιος  αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, την τηλεοπτική του καριέρα, αλλά και το θέμα της πατρότητας.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και αρχικά, αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του από AIDS, όταν εκείνος ήταν 12 ετών:«Ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι, απομακρύνθηκαν πάρα πολύ οι άνθρωποι από μας. Υπήρχε ο δίδυμος αδελφός του πατέρα μου που μας έβαλε στο σπίτι του, όταν έφυγαν οι γονείς μας για Λονδίνο και νιώσαμε ασφάλεια. Άκουγα να λένε συχνά “αυτά τα παιδιά, πόσο κρίμα; Θα καταστραφούν”. Μου δημιούργησε την ανάγκη να πετύχω πράγματα».

Αναφορικά με το talent show που τον έκανε γνωστό, το Dream Show, δήλωσε: «Έψαχνα για καιρό την πόρτα στην Ελλάδα. Στο Dream Show συνάντησα πολύ αξιόλογους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες. Είχα άγνοια κινδύνου για το ριάλιτι. Το κατάλαβα, όταν σε ένα live βγήκε η ιστορία με το AIDS. Είχα μιλήσει με τον κύριο Μικρούτσικο και δεν ήξερα ότι θα παίξει στα μεσημεριανά και θα έχει τόση έκταση. Βγαίνει ξαφνικά, ο πατέρας μου στο live. Και πάλι κράτησα το θετικό. Ότι μίλησα για αυτό και απενοχοποιήθηκε. Δεν το επεδίωξα. Όταν γύρισα στην Κύπρο, σταματούσαν τα αυτοκίνητα στον δρόμο να μου μιλήσουν».

Συνεχίζοντας είπε: «Όταν είδα ότι ο κόσμος με αγκάλιασε, ένιωσα όμορφα. Δεν είχα συνεννοηθεί με τους δικούς μου αν ήθελαν να μιλήσω για εκείνους, αλλά τελικά με στήριξαν. Μετά από το Dream Show ήταν όλες οι πόρτες κλειστές, γιατί είχα μια ταμπέλα ριάλιτι. Οι προτάσεις που είχα, δεν είχαν καμία σχέση με την υποκριτική. Όμως ευτυχώς που πήρα την απόφαση να φύγω με το έπαθλο και πήγα στη Νέα Υόρκη. Κυνήγησα το όνειρό μου να κάνω κάτι δικό μου και έκανα τους “31 δρόμους” με τη Σοφία Καρβέλα».

Τέλος, ο Ανδρέας Γεωργίου αναφέρθηκε και στο θέμα της πατρότητας: «Ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Είμαι σχεσάκιας και τα τελευταία χρόνια έπρεπε να μάθω να είμαι μόνος μου και είμαι και καλά. Το είχα σκεφτεί για γάμο και στα 20 μου και στα 25 μου. Ήθελα να κάνω μικρός παιδιά, όμως μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν ήταν για μένα. Θέλω να κάνω παιδιά. Μπορεί να κάνω παιδιά με μία φίλη μου, μπορεί να ερωτευτώ και να κάνω παιδιά, μπορεί να κάνω με παρένθετη μητέρα, μπορεί να υιοθετήσω. Νιώθω όμως έτοιμος να κάνω οικογένεια και το σκέφτομαι πολύ έντονα».

Μάλιστα για το θέμα της παρένθετης μητέρας, δήλωσε: «Το έχω ψάξει αρκετά, δεν είναι κάτι απλό και μου δημιούργησε άγχος. Είμαι ενημερωμένος, αλλά δεν έχω κάνει το επόμενο βήμα γιατί δεν ένιωθα έτοιμος να το κάνω με αυτόν τον τρόπο, είπα να αφήσω λίγο χρόνο, μήπως και γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:  


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed