Αναστασία: «Αν θέλουμε να είμαστε ίσοι άντρες και γυναίκες, γιατί να μην πληρώσω εγώ στο πρώτο ραντεβού;»

«Γενικά εγώ πληρώνω»

Παρευρισκόμενη στα MadWalk 2022 για να τραγουδήσει, η Αναστασία έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στη σχέση της με τη μόδα αλλά και στη συμπεριφορά της όταν βγαίνει ραντεβού.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που εμφανίστηκε με μια μακριά αλογοουρά για την οποία δήλωσε πως «Το μαλλί δεν θέλω να το ζυγίσω, είναι πιο βαρύ από μένα» αναφέρθηκε στα ρούχα που αγοράζει σε μηνιαία βάση. «Πηγαίνω για ψώνια μια φορά το μήνα, αλλά θα πάρω πολλά ρούχα. Μερικές φορές, όταν ένα ρούχο είναι ακριβό, το κοιτάω και λέω “το αξίζω; Το αξίζω!” και το παίρνω. Οπότε, έτσι την πατάω» είπε η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά το αν πληρώνει στα πρώτα ραντεβού, η Αναστασία τόνισε πως μία τέτοια κίνηση μπορεί να δηλώσει την ισότητα ανάμεσα στα δύο βιολογικά φύλα. «Δεν μου έχει τύχει να βγω πρώτο ραντεβού και να μου πει ο άλλος να πληρώσω. Αλλά γενικά εγώ πληρώνω από μόνη μου, δεν έχω τέτοια θέματα» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν απαιτώ από τον άλλον να με κεράσει. Αν θέλουμε να είμαστε ίσοι άντρες και γυναίκες, γιατί να μην πληρώσω εγώ στο πρώτο ραντεβού;».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed