Αμήχανη στιγμή για τη Μαλέσκου μετά από ερώτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου

Η περσόνα έφερε σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια

Καλεσμένη στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η Δήμητρα Κατσαφάδου, επιχειρηματίας και ιδρύτρια της La Vie En Rose. Η συζήτησή τους κινήθηκε γύρω από το θέμα της υιοθεσίας καθώς η ίδια σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί και οι αυθόρμητες ερωτήσεις της στην Ιωάννα Μαλέσκου, προκάλεσαν αμηχανία στην παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Κατσαφάδου έκανε μία πολύ προσωπική ερώτηση στην παρουσιάστρια αναφέροντας: «Ονειρεύομαι μια οικογένεια, αλλά δεν μπορώ να βλέπω παιδάκια, τα οποία τα εγκαταλείπουν. Προτιμώ, δηλαδή, πρώτα να υιοθετήσω και μετά όταν βρεθεί ο κατάλληλος που, όπως καταλαβαίνεις, είναι εξόχως δύσκολο στις μέρες μας» με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: «Είναι! Μίλησε μου!».

Τότε η Δήμητρα Κτασαφάδου είπε απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια: «Ναι, ναι, εξόχως δύσκολο. Ελεύθερη είσαι, ε;». Χαμογελαστή αλλά αμήχανη, η Ιωάννα απάντησε: «Ωραία θέλω να μου πεις αν είμαι. Για το “ελεύθερη” είναι δύσκολο να απαντήσω».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed