Αμήχανη Αλεξία Τράικο για τη μητέρα της: «Μπορεί να είναι περήφανη για μένα παρότι δεν έχουμε καλές σχέσεις»

«Με είχαν στην κόντρα. Όταν βγήκαν σκέφτηκαν κάποια πράγματα καλύτερα γιατί μέσα στον εγκλεισμό τα βλέπεις αλλιώς»

Η φετινή νικήτρια του GNTM, Αλεξία Τράικο, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star. Μάλιστα πίσω από τις κάμερες ήταν οι φίλοι της αλλά αρνήθηκε να πει αν κάποιος από αυτούς είναι το αγόρι της.

Η παίκτρια αποκάλυψε ότι δεν έχει καλές σχέσεις  με τη μητέρα της και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα αμήχανη μιλώντας για το θέμα λέγοντας: «Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις. Γνωρίζω ότι μπορεί να είναι περήφανη για μένα παρότι δεν έχουμε καλές σχέσεις» είπε.

Μιλώντας για τις συμπαίκτριές της είπε: «Γενικά μέσα στο παιχνίδι με θεωρούσαν πολύ δυνατό ανταγωνισμό επειδή έβλεπαν ότι χειρίζομαι πάρα πολύ καλά το GNTM, οπότε με είχαν στην κόντρα. Μάλλον όταν βγήκαν σκέφτηκαν κάποια πράγματα καλύτερα γιατί μέσα στον εγκλεισμό τα βλέπεις αλλιώς. Είχα δηλώσει ότι δεν μου αρέσουν οι κλίκες. Τα κορίτσια που φτάσαμε στον τελικό ήμασταν πολύ δυνατές. Θα ήθελα να ήταν η Κότυ γιατί ήταν ένα από τα άτομα που το άξιζε». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed