Αλέξης Κούγιας- Παρενέβη στην εκπομπή της Χρηστίδου και της έκλεισε το τηλέφωνο: «Ήταν μία καραστημένη εκπομπή…»

«Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ»

Αναταραχές φαίνεται πως προκάλεσε η πιο πρόσφατη εκπομπή του “Φως στο Τούνελ” αφού ασχολήθηκε με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα και ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, πραγματοποίησε μια έντονη τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, αναφορικά με το θέμα.

Στο “Χαμογέλα και Πάλι” προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο οποίο ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Ο ιατροδικαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Δέχθηκα βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον Αλέξη Κούγια, έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν έχω πτυχίο. Επικαλείται ότι έχει στο πλευρό του καθηγητή από τη Θεσσαλονίκη. Δεχθήκαμε τηλέφωνο από άνθρωπο που μας είπε ότι δεν ξέρει τίποτα. Επίσης, οι 8 πραγματογνώμονες που επικαλείται πού γνωρίζουμε τι έχουν καταθέσει; Εγώ δεν έχω πρόσβαση στη δικογραφία».

Επίσης, δήλωσε ότι «Ο κύριος Κούγιας πιστεύει ότι θα βρει την ιατροδικαστική πλάνη του αιώνα αλλά δεν συνηγορούν τα υπάρχοντα στοιχεία σε αυτό». Αυτό το απόσπασμα που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega προκάλεσε την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά εναντίον των ιατροδικαστών Καρακούκη και Λέων. «Ήταν μία καραστημένη εκπομπή με μοναδικούς καλεσμένους ιατροδικαστές και χωρίς να έχουν κάνει ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Θα σας πω ποιες ερωτήσεις έπρεπε να του κάνει ο κύριος Φρέσκος, που δεν τις έκανε» είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Προχώρησε μάλιστα σε αναφορές ενάντια στους Καρακούκη και Λέων επικαλούμενος στοιχεία που αμφισβητούν την εγκυρότητα των πτυχίων τους. «Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ» επεσήμανε ο Κούγιας με τη Χρηστίδου να ζητά να εστιάσουν στην ουσία της υπόθεσης και με τον ποινικολόγο να απαντά πριν της κλείσει το τηλέφωνο: «Λυπάμαι, γεια σας, γεια σας».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed