Έναν ιδιαίτερο και έντονο διάλογο είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον Αλέξη Κούγια στον αέρα του «Πρωινού» με αφορμή την υπόθεση καταγγελίας βιασμούς 19χρονης από δύο αστυνομικούς στο ΑΤ Ομόνοιας.

Οι δυο αστυνομικοί ΔΙ.ΑΣ βρίσκονται σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθούν και να δώσουν εξηγήσεις για όσα έγιναν. Στο ξεκίνημα του θέματος έπαιξε ένα βίντεο με διάφορες λεπτομέρειες για την υπόθεση και στη συνέχεια, η εκπομπή συνδέθηκε με τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ενός εκ των δύο αστυνομικών.

«Που τα βρήκατε αυτά; Η δικογραφία είναι μυστική» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: «Το τι είπε η κοπέλα, το γνωρίζει η κοπέλα και το γνωρίζω εγώ. Τίποτα από αυτά που διαβάσατε δεν είναι αλήθεια».

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Προϊόν ρεπορτάζ. Δεν είναι από τη δικογραφία. Από το περιβάλλον της κοπέλας». «Εκείνο που πρέπει να ψάξουμε στους αστυνομικούς είναι ότι έγινε κάτι στα αποδυτήρια του αστυνομικού τμήματος στο ισόγειο. Κατά τα άλλα από αυτά που σας είπαν, βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας και να ξέρετε ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική» συνέχισε ο κ. Κούγιας.

«Καμάκι την ώρα της υπηρεσίας μέσα σε αστυνομικό τμήμα;» αναρωτήθηκε από την πλευρά του ο παρουσιαστής, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά: «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα. Σας το λέω ξεκάθαρα. Ηρεμήστε λίγο. Είναι μία περίεργη περίπτωση. Υπάρχει ένα κορίτσι 19 ετών που πρέπει να προστατεύσουμε και η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική».

«Αφού σας διαβεβαιώσω για να ηρεμήσετε κι εσείς ότι δεν ζηλεύω κανένα συνάδελφό μου και καμία δόξα. Μία χαρά. Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο» του είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.