Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Στάθης Σχίζας: Το επόμενο βήμα στη σχέση τους και η απάντηση για τις «χλιδάτες» διακοπές

Το ζευγάρι απάντησε στα σχόλια, μίλησε για το καλοκαίρι του, το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά και αν τελικά θα κάνουν εκπομπή

Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για το καλοκαίρι του και τα ανάρμοστα σχόλια που άκουσαν.

«Το καλοκαίρι φέτος ήμασταν σε πολύ χαλαρά νησιά. Οι διακοπές δεν ήταν χλιδάτες», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα έναν νικητή Survivor για να ζήσω και να κάνω χλιδάτες διακοπές».

«Δεν περιμέναμε ένα Survivor να πάμε διακοπές. Ασχολούνται με τη ζωή μας και μου κακοφάνηκε», είπε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας.

«Το όνομα της Αλεξάνδρας το έχω κάνει τατουάζ από πέρυσι. Τηλεοπτικά είναι λίγο δύσκολο να είμαστε μαζί, είναι μακριά από έμενα το πρωινό».

Για την σχέση τους λένε: «Όταν μαλώνουμε, εγώ κάνω την πρώτη κίνηση για να τα βρούμε. Καημό το έχω να δω την Αλεξάνδρα να ζηλέψει».

«Μία φορά πέτυχα τον Στάθη να ψάχνει κινητό, τώρα δεν ξέρω τις άλλες. Έχουμε απομυθοποιήσει αυτά που έχουμε ζήσει, το επόμενο βήμα το αφήνουμε στον χρόνο».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed