Ο Αλέκος Συσσοβίτης για τις κρίσεις πανικού: «Έλεγα ότι τώρα, μα τώρα, θα πεθάνω»

«Ήταν η μόνη στιγμή στη ζωή μου που δεν είχα κανέναν έλεγχο»

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά “ΣτΟργή” του ΣΚΑΪ, ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την κρίση πανικού που πέρασε και πίστευε ότι θα πεθάνει.

Ο γνωστός ηθοποιός δε δίστασε να αναφέρει τη βιωματική του εμπειρία με έναν τομέα που αφορά την ψυχολογία, όπως η κρίση πανικού που πέρασε στο παρελθόν. «Έχω πάθει μια φορά πραγματικά κρίση πανικού. Ναι, έχω πάθει και πραγματικά ήταν η μόνη στιγμή στη ζωή μου που δεν είχα κανέναν έλεγχο», άρχισε να λέει ο Συσσοβίτης. Προσέθεσε μάλιστα ότι εκείνη τη φορά νόμιζε ότι θα χάσει τη ζωή του. «Έλεγα ότι τώρα, μα τώρα, θα πεθάνω. Δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ήταν τέτοιος ο τρόμος που δεν μπορούσα ελέγξω τα μέσα μου. Ενώ ήμουν νοήμων και είχα τη λογική μου, δεν μπορούσε η λογική να επιβάλλει αυτό το συναίσθημα το οποίο και είχε κατακλύσει τον οργανισμό μου» ανέφερε.

Ο ίδιος ωστόσο δε θέλησε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο ζήτημα με τη βοήθεια ενός ή μίας ψυχολόγου παρόλο που, αν και «Ήταν μικρής κλίμακας αλλά το θυμάμαι σαν τώρα». Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: «Το άφησα να περάσει. Θα ήταν μια περίοδος που κάτι σημαντικό θα συνέβαινε στη ζωή μου και δεν μπορούσα να το κατανοήσω. Γιατί αυτά ουσιαστικά πηγάζουν από το υποσυνείδητο οπότε για κάποιο λόγο ο οργανισμός σε πληροφορεί για κάτι που έρχεται». Επεσήμανε μάλιστα πως «Έμεινα μέσα στον χρόνο και το άφησα και ξεφούσκωσε. Δεν έκανα ποτέ ψυχανάλυση».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed