Ακραίο σκηνικό έντασης στην Καινούργιου – Διέκοψε τη σύνδεση: «Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που συνέβη»

Ξέσπασε η παρουσιάστρια με όσα έγιναν στην εκπομπή

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στον αέρα της “Super Κατερίνα” αναφορικά με το θέμα της “Κιβωτού του Κόσμου” και τους καλεσμένους που είχε σε ζωντανή σύνδεση. Η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να διακόψει το θέμα φανερά εκνευρισμένη επισημαίνοντας πως ο ένας καλεσμένος της θέλει «λίγη δημοσιότητα».

Η ένταση στον τηλεοπτικό αέρα ξεκίνησε αρχικά με τη λογομαχία ανάμεσα στον εκδότη Ανδρέα Καραγιάννη και τον Ανουάρ Μπάκρι με την Κατερίνα Καινούργιου να παρεμβαίνει για να ηρεμήσει τα πράγματα και εν τέλει να αποδεσμεύει από τη σύνδεση τον Μπάκρι λέγοντας καθ’ όλη τη διάρκεια «Σας παρακαλώ! Σας παρακαλώ! Το σταματάω εδώ, δεν θα το συνεχίσω… Δεν θα το συνεχίσω… Δεν υπάρχει λόγος».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής προσέθεσε «Ευχαριστούμε πολύ, κλείστε το παιδιά! Δεν υπάρχει λόγος. Ευχαριστούμε. Στέφανε, όχι, δεν θέλω τώρα να πούμε κάτι! Βλέπεις τι γίνεται» σημείωσε με φανερό τον εκνευρισμό της και μη αφήνοντας τον συνεργάτη της να παρεμβεί. «Δεν αρμόζει αυτό στην εκπομπή και όλο αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο που συνέβη τηλεοπτικά. Και σε δελτίο ειδήσεων να ήταν, θα διέκοπταν την σύνδεση. Δεν έχει να κάνει με την εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έληξε το θέμα σε αυτό το σημείο αφού προσέθεσε ότι «Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποιους. Από την άλλη υπάρχει μια τεράστια αμφισβήτηση για αυτό από την ίδια την πρεσβεία άρα εμείς δεν θέλουμε να συνομιλούμε με κάποιον που αυτή τη στιγμή βγαίνει και κάνει ένα τεράστιο σόου, χτυπάει, φωνάζει και αναστατώνει ψυχούλες παιδιών που ήδη είναι αναστατωμένες επειδή απλά για κάποιο λόγο υποστηρίζει ότι είναι κάποιος και θέλει λίγη δημοσιότητα».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed