Πρεμιέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου, με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ-φωτιά του Γρηγόρη Μελά. Πρωταγωνίστρια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα είχε δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ. Τα χαρτιά ήταν στο γραφείο και την περίμεναν να υπογράψει. Οι ιθύνοντες ήθελαν να κάνουν αλλαγές αυτή τη σεζόν. Κανένας δε θα το επιβεβαιώσει, αλλά να πω ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Καραβάτου και Σκουλός δεν είχαν υπογράψει μέχρι τελευταία στιγμή. Εκεί μπήκε η Ηλιάνα και είπε ότι για να συμφωνήσω θέλω να είμαστε η ίδια ομάδα. Έτσι, κλείστηκε η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ για Σκουλό και Καραβάτου» είπε ο δημοσιογράφος αρχικά.

Τι έγινε, όμως, μετά; «Τότε η Ηλιάνα έκανε ραντεβού με το Star και στο δεύτερο έπεσαν οι υπογραφές με το κανάλι και στον ΣΚΑΙ το έμαθαν καθυστερημένα. Δυσαρεστήθηκε πολύ ο ΣΚΑΙ και οι φήμες λένε πως σε αυτές τις επαφές, με το Star αλλά και τον ΣΚΑΙ, δεν είχε ρόλο η Χριστοπούλου. Δεν έχει καλές επαγγελματικές σχέσεις με το Star κι έτσι δεν ήταν μαζί της στις συζητήσεις». Περισσότερα για τη σχέση Ηλιάνας και Χριστοπούλου, στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.