«Αυτή η νύχτα μένει» – Αναστασία Τσιλιμπίου: «Στα νέα επεισόδια γίνεται χαμός»

«Έχουμε πορωθεί και οι ίδιοι με αυτά που συμβαίνουν και ανυπομονούμε να τα δει και ο κόσμος. Τώρα, πραγματικά, ξεκινάνε όλα»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η γλυκιά και συνεσταλμένη Μυρτώ που πρωταγωνιστεί στην σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται!» για τη σειρά, τον πρώτο της ρόλο στη σειρά του Alpha «Για την καρδιά ενός αγγέλου» σε ηλικία μόλις 9 ετών αλλά και τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Στα νέα επεισόδια και από όσα είδατε στο trailer θα γίνει χαμός. Έχουμε πορωθεί και οι ίδιοι με αυτά που συμβαίνουν και ανυπομονούμε να τα δει και ο κόσμος. Τώρα, πραγματικά, ξεκινάνε όλα».

Για τη συμπεριφορά του Μανώλη που την παράτησε όταν είδε με τα μάτια του ότι δουλεύει σε νυχτερινό μαγαζί, «ήταν μια ανατροπή του ρόλου του Μανώλη που έδειχνε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, ότι αγαπά τη Μυρτώ, ότι την θέλει και ξαφνικά έδειξε το αληθινό του πρόσωπο». Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού «αυτό το κορίτσι θα περάσει από πολλές δοκιμασίες στα νέα επεισόδια αλλά θα τις αντιμετωπίσει με γενναιότητα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα εδώ:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed