«Αυτή η νύχτα μένει» – Αναστασία Τσιλιμπίου: «Οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές»

«Τώρα ξετυλίγεται η ιστορία και ο χαρακτήρας μου έχει πιο ενεργό ρόλο μέσα στη σειρά. Αλλά και η πλοκή της σειράς τώρα αρχίζει να γίνεται…»

Η Αναστασία Τσιλιμπίου, η γλυκιά Μυρτώ, το λουλούδι του «Ονείρου», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη σειρά και το ρόλο της. Η ίδια είπε: «Μου αρέσει πάρα πολύ που είμαι μέρος αυτής της σειράς, αγαπώ πολύ αυτό το project και χαίρομαι που είμαι δίπλα σε τόσο υπέροχους συναδέλφους», είπε για τη συμμετοχή της στη Νύχτα.

Για το ρόλο της «τώρα ξετυλίγεται η ιστορία και ο χαρακτήρας μου έχει πιο ενεργό ρόλο μέσα στη σειρά. Αλλά και η πλοκή της σειράς τώρα αρχίζει να γίνεται πάρα πολύ σοκαριστική». Για τη σχέση της με τον Μανώλη «ο Μανώλης είναι κάτι τελείως καινούργιο για τη Μυρτώ. Επιτέλους ένα αγόρι την προσέχει και αυτό το συναίσθημα είναι πολύ φρέσκο και περίεργο για αυτήν, οπότε το ανακαλύπτει. Τα ψέματά της, όμως, κάνουν περίπλοκη την κατάσταση». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed