Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Μου έγραψε “Πόσο θα φας; Θα πεθάνεις”»

«Ο κόσμος είναι full τοξικός στα social media. Είναι πολύ λιγότερο το ποσοστό που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα σου πει ”είσαι χάλια”»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #YES» μίλησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται καθημερινά.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother γνωστή και ως Didi, μοιράστηκε κάποια σχόλια που δέχεται στον λογαριασμό της στο TikTok αλλά και τις πληρωμένες απαντήσεις της.

Η ίδια ανέφερε στην αρχή: «Ο κόσμος είναι full τοξικός στα social media. Είναι πολύ λιγότερο το ποσοστό που θα σε πετύχει στον δρόμο και θα σου πει α είσαι χάλια. Πρέπει να είναι θρασύς ο άλλος. Στα social είναι πιο εύκολο γιατί νομίζεις ότι κρύβεσαι πίσω από την οθόνη και δεν θα σε βρει κανείς. Αυτό είναι ακόμα πιο άρρωστο κι έχουμε γεμίσει με τοξικούς ανθρώπους κι έχουν άποψη για τα πάντα. Η άλλη σου λέει έλεος που θεωρείσαι εσύ πρότυπο. Ντροπή πόσο θα φας, θα σκάσεις, θα πεθάνεις. Πήρες όλη την ώρα για να το γράψεις; Είναι δομημένο, είχε μια σκέψη αυτή η κυρία.Δεν καταλαβαίνω ποιος με είπε πρότυπο; Για ποιο λόγο το φαϊ που τρώω εγώ επηρεάζει αυτήν; Τι άγχος είναι αυτό που την διακατέχει»;

Στην συνέχεια είπε: «Σε αυτό μπορεί να απαντήσω και να πω αγάπη μου να σε βοηθήσουμε. Ποιο είναι το πρόβλημα να το λύσουμε. Θα απαντήσω και σε καμία τρέλα α ένας ελέφαντας. Διάλεξε όρκα ή ιπποπόταμος;». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed