Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: «Έχω φάει πολλή κατακραυγή για τα κιλά μου»

«Είχα κι εξακολουθώ να έχω οικονομικό πρόβλημα»

Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, που φέτος συμμετέχουν ως ζευγάρι στο Just the Two of Us, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “After Dark” και μίλησαν για όλα. Η Γερικωνσταντή, γνωστή ως Didi μέσω της συμμετοχής της στο Big Brother, αναφέρθηκε μάλιστα στα εχθρικά μηνύματα που έχει δεχτεί και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, η Didi δήλωσε πως δεν τη μετανιώνει και ότι έλαβε μέρος στο Big Brother γιατί θεωρούσε ότι μπορεί να κερδίσει. «Στο Big Brother πήγα ξεκάθαρα για τα λεφτά. Νόμιζα ότι θα κερδίσω. Όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται σε απόγνωση, κάνει πράγματα που μετά θεωρεί ότι δεν χρειάζονταν. Δεν θέλω να μετανιώσω τις κινήσεις μου, κάτι έχω πάρει από αυτές, μαθαίνω από αυτές. Εξελίσσομαι, αλλά το κίνητρο ήταν καθαρά τα λεφτά».

Στο παιχνίδι μάλιστα είχε αναφερθεί στα οικονομικά ζητήματα που έχει αντιμετωπίσει και στη συνέντευξή της είπε ότι ακόμα δεν τα έχει ξεπεράσει πλήρως. «Είχα κι εξακολουθώ να έχω οικονομικό πρόβλημα κι αυτό θα λυθεί, όπως λύνεται πάντα όλα αυτά τα χρόνια, ήμουν ξεκάθαρη εξ’ αρχής με αυτό».

Σχετικά με το plus size modeling που έχει κάνει, η ίδια τόνισε πως έλαβε αρκετά εχθρικά σχόλια, ενώ αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή της με το θέατρο. «Έχω εργαστεί σαν plus size model, έτσι ξεκίνησα. Ξεκίνησα ποζάροντας για ζωγράφους, πράγμα που ήταν πολύ ωραίο. Δυστυχώς, έχω φάει πολλή κατακραυγή για αυτό, γιατί ο κόσμος δεν αναγνωρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Ακούει γυμνό και είναι… Έχω εργαστεί και σαν ηθοποιός, αυτό σπούδασα άλλωστε, στην σχολή της Έλντας Πανοπούλου και με αυτό ασχολούμαι όλα αυτά τα χρόνια. Επαγγελματικά δηλαδή στο θέατρο είμαι 13 χρόνια και επίσης έχω ασχοληθεί και εγώ με το Youtube, απλά δεν είμαι πολύ συνεπής, γιατί είναι πολύ δύσκολο».


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed