Η συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού

Είναι γεμάτη αγάπη!

Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού είναι η επιτομή του chicness και αποτελείται από κομμάτια που σίγουρα πρέπει να έχεις!

Επιχρυσωμένο ασήμι και σχέδια που σίγουρα θα σου κερδίσουν την καρδιά, συντελούν την ολοκαίνουργια The Love Collection συλλογή κοσμημάτων με την υπογραφή της Δούκισσας και τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα.

Καρδιές με το σήμα της ειρήνης, σετ βραχιόλια και σκουλαρίκια, μοναδικά δαχτυλίδια για να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά και το βραχιόλι Spread The Love που δημιουργήθηκε με σκοπό να διαδώσουμε την αγάπη μιας και όλα τα κέρδη από το συγκεκριμένο κόσμημα διατίθενται αποκλειστικά για τη στήριξη του έργου της Ένωσης ‘Μαζί για το Παιδί’.

Βρες τα δικά σου αγαπημένα κοσμήματα εδώ

«Η πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων, την οποία μπορείς να γνωρίσεις μέσα από το e-shop Doukissa Nomikou, δεν θα μπορούσε παρά να πάρει το όνομά της από την κινητήριο δύναμη πίσω από τη δημιουργία της: The Love Collection. Φτιαγμένη με αγάπη, αφιερωμένη στην αγάπη, προορισμένη να αγαπηθεί» – Δούκισσα Νομικού

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed