Η εκρηκτική τραγουδίστρια αποτελεί από την δεκαετία του ’90 που έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις, ένα από τα πιο hot icons της εποχής μας και όχι άδικα!

Λίγο πριν υιοθετήσει σχεδόν για πάντα το πλατινέ ξανθό μαλλί της είχε πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τα πολύ λεπτά φρύδια, οι κρύσταλλοι στο μακιγιάζ της, τα μπλε μαλλιά αλλά και το extra ντύσιμο στις εμφανίσεις στους τότε no Doubt άφησαν εποχή!

Μια τάση που επανέρχεται πάρα πολύ έντονα φέτος και είναι ξεκάθαρα inspired από την Gwen Stefani είναι οι έντονες διχρωμίες στα μαλλιά, κάτι που η ίδια λάτρευε σε όλες τις αποχρώσεις! Μαύρες ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά, ροζ extensions, πιο σκούρη ρίζα και ανοιχτές άκρες αλλά και το αντίθετο ήταν μερικά από τα signature looks της τραγουδίστριας.

Σήμερα, σε μια προφανώς πιο σύγχρονη εκδοχή βλέπουμε έντονα την επιρροή της Gwen τόσο στο look της Dua Lipa με την έντονη διχρωμία σε ξανθό και μαύρο, αλλά και της Billie Eilish με την neon απόχρωση σε ρίζα και μαύρες άκρες.

Πλέον, η αγαπημένη μας Gwen έχει υιοθετήσει ένα αρκετά ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, χωρίς όμως να χάνει την extravagante ταυτότητα και στιλ που την χαρακτηρίζει!