Το στιλ της Gwen Stefani και πώς επηρεάζει μέχρι σήμερα

Μια γρήγορη ματιά στα looks του τότε που οι Dua Lipa και Billie Eilish φέρνουν στο τώρα

Η εκρηκτική τραγουδίστρια αποτελεί από την δεκαετία του ’90 που έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις, ένα από τα πιο hot icons της εποχής μας και όχι άδικα!

Λίγο πριν υιοθετήσει σχεδόν για πάντα το πλατινέ ξανθό μαλλί της είχε πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τα πολύ λεπτά φρύδια, οι κρύσταλλοι στο μακιγιάζ της, τα μπλε μαλλιά αλλά και το extra ντύσιμο στις εμφανίσεις στους τότε no Doubt άφησαν εποχή!

Μια τάση που επανέρχεται πάρα πολύ έντονα φέτος και είναι ξεκάθαρα inspired από την Gwen Stefani είναι οι έντονες διχρωμίες στα μαλλιά, κάτι που η ίδια λάτρευε σε όλες τις αποχρώσεις! Μαύρες ανταύγειες σε ξανθά μαλλιά, ροζ extensions, πιο σκούρη ρίζα και ανοιχτές άκρες αλλά και το αντίθετο ήταν μερικά από τα signature looks της τραγουδίστριας.

Σήμερα, σε μια προφανώς πιο σύγχρονη εκδοχή βλέπουμε έντονα την επιρροή της Gwen τόσο στο look της Dua Lipa με την έντονη διχρωμία σε ξανθό και μαύρο, αλλά και της Billie Eilish με την neon απόχρωση σε ρίζα και μαύρες άκρες.

Πλέον, η αγαπημένη μας Gwen έχει υιοθετήσει ένα αρκετά ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, χωρίς όμως να χάνει την extravagante ταυτότητα και στιλ που την χαρακτηρίζει!

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed