Η νέα καμπάνια της PINKO για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018-2019 σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες του Ιταλικού brand και στην εικόνα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα και του DNA της PINKO.

Η θηλυκή, αισθησιακή και ταυτόχρονα δυναμική γυναίκα PINKO είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει οποιονδήποτε συμβιβασμό και λατρεύει να παίρνει ρίσκο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, ακόμα και στο τι επιλέγει να φορέσει.

Ως εκπρόσωπος αυτής της καμπάνιας, επελέγη το μοντέλο Stella Maxwell ως η τέλεια απεικόνιση της PINKO γυναίκας.

Σε ένα minimal αλλά εντυπωσιακό set, η Stella Maxwell ποζάρει και παίζει με τον φακό της φωτογράφου Simone Falchetta. Με τη φυσική της χάρη και τον πηγαίο φεμινισμό που τη χαρακτηρίζει, αλληλοεπιδρά με τα props, δίνοντάς τους αβίαστα μια άλλη διάσταση σε κάθε λήψη.

Η γυναίκα PINKO απολαμβάνει την προσοχή και η ατρόμητη στάση της ενισχύεται από τις στιλιστικές της επιλογές, είτε αυτές είναι ένα στενό δαντελένιο φόρεμα, είτε είναι μια street-sporty ολόσωμη φόρμα. Με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, η γυναίκα PINKO παίρνει τον εαυτό όσο σοβαρά χρειάζεται: η ειρωνεία ξεχωρίζει σε όλα τα PINKO looks της νέας κολεξιόν, σαν ένα must-have αξεσουάρ που προσδίδει το πολυπόθητο wow-effect σε κάθε εμφάνιση.