Η Reebok Europe λανσάρει τα νέα Classic Leather OG sneakers

Ένα σημαντικό μήνυμα που δίνει έμπνευση και η πραγματική ουσία της μόδας στο προσκήνιο

Στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της Reebok για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, η εταιρία παρουσιάζει τη φετινή εκδοχή του εμβληματικού και πάντα κλασικού sneaker Classic Leather OG.

Πιο συγκεκριμένα, με μήνυμα το “Always Classic”, η Reebok μάς καλεί να τιμήσουμε την «κληρονομιά» και τις ρίζες μας, να μείνουμε αυθεντικοί και να κινηθούμε διαχρονικά, προσθέτοντας ένα twist όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην προσωπικότητά μας. Για να επικοινωνήσει το νέο λανσάρισμα, το brand συνεργάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο με καλλιτέχνες που έχουν inspiring ιστορίες να πουν, δίνοντας έμπνευση στο κοινό να κυνηγήσει τα όνειρά του και να χαράξει τη δική του πορεία: ο Ghetts, η Ray BLK η κολεκτίβα Safe Place ενώνουν τις δυνάμεις τους και εξιστορούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και όνειρα.

Το θρυλικό κομμάτι της κληρονομιάς της Reebok, το Classic Leather έκανε την πρώτη του εμφάνιση το φθινόπωρο του 1983. Μένοντας πάντα κλασσικό, φέτος επιστρέφει σε πολλές νέες συναρπαστικές αποχρώσεις και σιλουέτες και εξελίσσεται στο must-have sneaker της άνοιξης για looks κλασικά, διαχρονικά και πάντα μοντέρνα.

Τέλος, η versatile λογική πίσω από το Classic Leather OG επιτρέπει να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον το φοράει να εκφραστεί μέσω του στιλ του, φέρνοντας την πραγματική ουσία της μόδας στο προσκήνιο.

Ανακάλυψε όλη την Reebok συλλογή εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed