Όταν ο Salvador Dali συνάντησε τον Dante

Ένας σουρεαλιστής παγιδευμένος στην πραγματικότητα, ένας ζωγράφος σε αναζήτηση της έμπνευσής του, και ένα πάντα επίκαιρο μήνυμα: #youcanchangetheworld

Σε συνέχεια του πρώτου fashion Film “Anamnesis”, το ανδρικό brand Dante επανέρχεται με το Lobster, μία ταινία ύμνος στην εσωτερικότητα και στην προσωπική αναζήτηση εύρεσης του αληθινού μας εαυτού. Πηγή έμπνευσης ο Salvador Dali. μία από τις πιο εκκεντρικές και ανατρεπτικές φυσιογνωμίες της σύγχρονης τέχνης και του σουρεαλισμού.

Μετά τον Νίκο Ψαρρά τη σκυτάλη παίρνει ο ταλαντούχος ηθοποιός Σταύρος Σβίγκος, ο οποίος ως σύγχρονος Dali, προσπαθεί να βρει τον αστακό του, την πηγή έμπνευσής του και να εκφράσει τη δική του αλήθεια χωρίς περιορισμούς.

Δες το Fashion Film «Lobster»:

Ο εμπνευστής της ιδέας και ιδρυτής του brand, Αντώνης Παπασταύρου θέτει στις υπηρεσίες του σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ντεκουμέ το μουστάκι-σύμβολο του Ισπανού ζωγράφου που πήγε κόντρα στα στερεότυπα των υπερεαλιστών της εποχής του, για να αποδώσει το καλλιτεχνικό και προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο έχει επέλθει ο καλλιτέχνης αλλά και ως συμβολισμό ταύτισης της έμπνευσης του με το χαρακτηριστικό έργο του, τον αστακό.

Ανίκανος να διεισδύσει στη συμπυκνωμένη μαγεία του σύμπαντος, ο Σταύρος Σβίγκος σαν άλλος Dali, βγαίνει στους δρόμους της Πλάκας, σε μια προσπάθεια να δει και να καταλάβει τις δυνάμεις και τους κρυφούς νόμους των πραγμάτων. Η αναπάντεχη συνάντηση του με τον αστακό, είναι αρκετή για να τον επανοδηγήσει προς την ουράνια, υπερβατική και νόμιμη πηγή έμπνευσης του. ‘Όλα γεμίζουν με χρώμα, σχήμα και ορμή.

Το film “Lobster” κλείνει μέσα του όλη την φιλοσοφία του brand και της ομώνυμης συλλογής SS 2019, μια συλλογή εμπνευσμένη από τον σουρεαλισμό του Dali και αφιερωμένη σε όλους αυτούς που επέλεξαν να χαράξουν τη δική τους διαδρομή, σε όλους αυτούς που έχουν αλλάξει τον κόσμο μέσα από το έργο τους και τη στάση ζωής τους.

Νέες υφές, νέες χρωματικές παλέτες, έντονο πορτοκαλί, ξεχωριστά prints, μπλούζες με στάμπες και τα πλέον αγαπημένα κιμονό της εταιρείας σε νέο σχεδιασμό. Σε όλους αυτούς που είναι αληθινοί και δεν κάνουν εκπτώσεις στο όραμα τους. Μια συλλογή που προσκαλεί όλους τους #danters να πειραματιστούν δημιουργώντας outfits έξω από τα συμβατά και να αλλάξουν τον κόσμο αφήνοντας το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα.

Δες τη νέα συλλογή Lobster ΕΔΩ

#youcanchangetheworld

Eshop: dantemen.com

Facebook: @dantemen.official

Instagram: @dante_men

 
 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.