Την Τρίτη 28 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η οποία για πρώτη φορά φιλοξένησε επίδειξη μόδας, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη νέα εξαιρετικού ύφους και αισθητικής συλλογή του για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-2020 με τίτλο “Smells Like Teen Spirit” και ξεκάθαρες αναφορές σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε ότι η ενέργεια μέσα μας ξεχειλίζει, ισοδύναμα με την ανατροπή και την προσέγγιση στα όρια.

Τιρκουάζ, μπορντώ, χρυσό, πράσινο και βασιλικό μπλε είναι τα χρώματα που καθορίζουν τη νέα συλλογή του σχεδιαστή, όπου τα υπερμεγέθη πανωφόρια, πατρόν με αρχιτεκτονική αντιμετώπιση, περίτεχνα βολάν και παντελόνια που απέχουν από το σώμα παίζουν καθοριστικό ρόλο. Αέρινα μεταλλικά φορέματα και εντυπωσιακές τριχρωμίες ξαφνιάζουν ευχάριστα, βρίσκοντας για ακόμα μια φορά τη θέση τους μέσα στη χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Μάλλινα καρώ, βαμβακερά βελούδα, οικολογικό δέρμα, ρευστά μάλλινα, μεταλλικά μεταξωτά κρεπ, ρίγες, κοτλέ και οικολογικό ponyskin είναι τα υλικά που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του fashion show, Ανδρέας Ιωαννίδης, υπογράμμισε τη λιτή αρχιτεκτονική της αίθουσας μέσα στην οποία συνέθεσε ένα ξεχωριστό εικαστικό περιβάλλον και ο fashion director Άρης Γεωργιάδης ύμνησε τη γυναίκα του Στέλιου Κουδουνάρη, εκπρόσωπο της Γενιάς Χ η οποία έχει το βλέμμα στραμμένο στον ορίζοντα, στο μέλλον. Μια γυναίκα που ακόμη και στις δύσκολες εποχές βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίζει με τις επιλογές της. Η επιτυχημένη παρουσίαση αυτού του πρωτότυπου εγχειρήματος οφείλει πολλά στην project manager Ελίζα Χρυσοπούλου.

Highlights από την συλλογή FW 19-20: