Η νέα συλλογή της Pink Woman για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020

Εν μέσω κορονοϊού, σημειώνουμε όσα θα αγοράσουμε μετά για να ξεχάσουμε τις μέρες του εγκλεισμού

Για την Spring/Summer ‘20 collection, η Pink Woman εμπνέεται από τη δυναμική, σύγχρονη γυναίκα και, προσθέτοντας το στοιχείο της φύσης στη στιλιστική εξίσωση, δημιουργεί εικόνες με έντονη την παρουσία των στοιχείων του αέρα και της γης.

Bohemian επιρροές συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στη σύνθεση ενός 70s σκηνικού γεμάτου ζωή, ανεμελιά και ελευθερία – όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα καλοκαίρια. Οι ηλιαχτίδες ‘αγκαλιάζουν’ το μοντέλο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα των ρούχων, σε έναν περίπατο που διαρκεί μέχρι τη δύση του ήλιου, μπροστά από το δημιουργικό φακό του καταξιωμένου Γιώργου Καπλανίδη.

Η συλλογή συμβαδίζει με την αισθητική της καμπάνιας, προσφέροντας floral επιλογές στην Pink Γυναίκα, καθώς και ρομαντικές λεπτομέρειες στα μανίκια και τα φινιρίσματα των ρούχων, μεταφέροντας μας μαγικά σε μία άλλη εποχή.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed