Η νέα συλλογή της Ηögl για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Διαχρονικός σχεδιασμός που δεν χάνει ποτέ τη γοητεία του

Διαχρονικός σχεδιασμός, με αγάπη για την λεπτομέρεια και όλες τις νέες τάσεις σε υποδήματα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του brand Högl.

Η νέα συλλογή Spring-Summer’21 χαρακτηρίζεται από μοντέρνα και καινοτόμα στοιχεία, εστιάζει σε νέα σχήματα και σιλουέτες, είναι καθαρές γραμμές της αποπνέουν θηλυκότητα.

Το «slow fashion» είναι το motto της νέας σεζόν και αναφέρεται στο διαχρονικό σχεδιασμό που δεν χάνει ποτέ τη γοητεία του και εντυπωσιάζει με την υψηλή και διαρκή ποιότητά του. Στη νέα σεζόν πρωταγωνιστεί ένας απλός και χαλαρός αέρας που ικανοποιεί την τάση της εποχής για άνεση. Τα εξαιρετικά, ελαφριά παπούτσια με τις μοντέρνες σιλουέτες και τις λεπτομέρειες, αλλά και οι βιώσιμοι συνδυασμοί υλικών είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από τη νέα συλλογή!

Η χρωματική παλέτα είναι καλοκαιρινή και εντυπωσιακά αισιόδοξη. «Φρέσκο» λευκό, απαλές αποχρώσεις μπεζ και τόνοι σε χαρούμενα χρώματα μετατρέπουν τα νέα must- haves σε λατρευτούς συμμάχους για να συνδυαστούν με μια μεγάλη γκάμα ρούχων – για εργασία από το σπίτι, ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο ή πολλές άλλες περιστάσεις.

Η νέα συλλογή αποδεικνύει πως ο σχεδιασμός και η βιωσιμότητα δεν αλληλοαποκλείνονται στη μόδα. Η επιλογή πρώτων υλών έχει πραγματοποιηθεί με προσοχή με κύρια κριτήρια την κορυφαία ποιότητα και τη διαφάνεια. Χρησιμοποιείται δέρμα πιστοποιημένο LWG, ενώ οι επενδύσεις των προϊόντων είναι κατασκευασμένες από βιώσιμο βαμβάκι και οι σόλες κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο καουτσούκ. Χρησιμοποιούνται επίσης ανανεώσιμες φυσικές ίνες όπως η raffia και ο καμβάς.

Ανακάλυψε σήμερα όλη την νέα SS21 Högl Collection εδώ

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed